Ježíšmarjá, není vám jedno, co mají baby na sobě? A vůbec nemají nosit sukně, chlap také chodí v kalhotech a vypdá líp, než tlustá ženská v úzké sukni. To jsou zase témata. A proč se furt musím znova registrovat, když chci odpovědět? To jen mě, nebo všem? Proč vám nestačí jen se přihlásit?
Mi stačí se normálně přihlásit. Neblbne ti prohlížeč, že by tě to odhlašovalo? K těm ženským - no není to jedno, co má na sobě. První dojem udělá hodně...
Když zapnu počítač, napíše mi to "Nemůžete přidat příspěvek, protože nejste zaregistrován.". Tak se musím znova registrovat, přece, když to po mně chce. Copak to neví, že už jsem se registroval snad stokrát?
Pokud to dělá jen tobě, tak to bude asi nějakej záměr.
Můj počítač je asi tak chytrej, že ví, že s ním moc neumím, tak to asi nějak dělá sám za mě. Já jsem se tady neregistroval vůbec (jsem zaregistrovaný na poradně) a když jsem sem napsal první příspěvek, tak jsem se zobrazil jako registrovaný aniž bych nějakou registraci tady dělal. To jsou věci po dvou deci
Rada nad zlato:
Zapamatovat přihlášení na tomto počítači
Aha! Já to tušil, že mi tento server není poněkud nakloněn. Tak to jó.
pláčeš tu nad tím už kolikátý příspěvek. třeba je to neodhalená chyba tohoto pískoviště, kdo ví. tak se zaregistruj na poradna.net, namaluj si k tomu i svůj avatatar a pak otestuj, jestli už ti to funguje.
- - - - osobně se vyhýbám bolesti a utrpení, takže z pohledu na podpadky mi bývá zle. proti úzkým sukním nemám nic, jen sám bych to nenosil.
Jsem zaregistrován všude, ale stále dokola to na mně vybafne "Nemůžete přidat příspěvek, protože nejste zaregistrován.". Proč nestačí se jen přihlásit a musím se stále znova a znova jak magor registrovat?
To je nesmysl. Nejde o novou registraci - ta nejde udělat na již obsazenou přezdívku. V toakovém případě engine hlásí chybu:
Zadanou přezdívku používá registrovaný uživatel.
Čili pokud by se kdokoliv chtěl registrovat znova, musel by mít novou (jinou) přezdívku - pokud dobře vidím, uživatel Ficka je tu jeden.
Já jen tím chtěl naznačit, že by mu to mohlo psát, že se má přihlásit a ne registrovat. Jednodušší jedinci to nemusí plně pochopit .
Aha, už rozumím - jde o to jedno slovíčko. Text jsem tedy změnil na "Nemůžete odpovědět na debatu, protože nejste přihlášen." S tím, že pokud uživatel nepochopí, že k přihlášení je potřeba se nejprve zaregistrovat a zadá do přihlašovacího formuláře novou přezdívku, dostane hlášku "Tato přezdívka je volná k registraci." Snad to je teď srozumitelnější.
Bezva, to už vypadá srozumitelněji i pro, abych to tak řekl, ne zrovna nejnadanější spoluobčany .
podpatky nejsou nutností, jen s tou sukní vypadají líp, než třeba crocsy.
a ženský k té sukni nosí podpatky, protože jsou pak opticky hubenější, vyšší a chlapi se tím dají snadno oblbnout. jinej důvod mě nenapadá.
Se někam chystáš a nevíš co na sebe?
Ježíšmarjá, není vám jedno, co mají baby na sobě? A vůbec nemají nosit sukně, chlap také chodí v kalhotech a vypdá líp, než tlustá ženská v úzké sukni. To jsou zase témata. A proč se furt musím znova registrovat, když chci odpovědět? To jen mě, nebo všem? Proč vám nestačí jen se přihlásit?
Mi stačí se normálně přihlásit. Neblbne ti prohlížeč, že by tě to odhlašovalo?
K těm ženským - no není to jedno, co má na sobě. První dojem udělá hodně...
Když zapnu počítač, napíše mi to "Nemůžete přidat příspěvek, protože nejste zaregistrován.". Tak se musím znova registrovat, přece, když to po mně chce. Copak to neví, že už jsem se registroval snad stokrát?
Pokud to dělá jen tobě, tak to bude asi nějakej záměr.
Můj počítač je asi tak chytrej, že ví, že s ním moc neumím, tak to asi nějak dělá sám za mě. Já jsem se tady neregistroval vůbec (jsem zaregistrovaný na poradně) a když jsem sem napsal první příspěvek, tak jsem se zobrazil jako registrovaný aniž bych nějakou registraci tady dělal. To jsou věci po dvou deci
Rada nad zlato:
Aha! Já to tušil, že mi tento server není poněkud nakloněn. Tak to jó.
pláčeš tu nad tím už kolikátý příspěvek. třeba je to neodhalená chyba tohoto pískoviště, kdo ví.
tak se zaregistruj na poradna.net, namaluj si k tomu i svůj avatatar a pak otestuj, jestli už ti to funguje.
- - - -
osobně se vyhýbám bolesti a utrpení, takže z pohledu na podpadky mi bývá zle.
proti úzkým sukním nemám nic, jen sám bych to nenosil.
Jsem zaregistrován všude, ale stále dokola to na mně vybafne "Nemůžete přidat příspěvek, protože nejste zaregistrován.". Proč nestačí se jen přihlásit a musím se stále znova a znova jak magor registrovat?
To je nesmysl. Nejde o novou registraci - ta nejde udělat na již obsazenou přezdívku. V toakovém případě engine hlásí chybu:
Čili pokud by se kdokoliv chtěl registrovat znova, musel by mít novou (jinou) přezdívku - pokud dobře vidím, uživatel Ficka je tu jeden.
Já jen tím chtěl naznačit, že by mu to mohlo psát, že se má přihlásit a ne registrovat. Jednodušší jedinci to nemusí plně pochopit .
Aha, už rozumím - jde o to jedno slovíčko. Text jsem tedy změnil na "Nemůžete odpovědět na debatu, protože nejste přihlášen." S tím, že pokud uživatel nepochopí, že k přihlášení je potřeba se nejprve zaregistrovat a zadá do přihlašovacího formuláře novou přezdívku, dostane hlášku "Tato přezdívka je volná k registraci."
Snad to je teď srozumitelnější.
Bezva, to už vypadá srozumitelněji i pro, abych to tak řekl, ne zrovna nejnadanější spoluobčany .
podpatky nejsou nutností, jen s tou sukní vypadají líp, než třeba crocsy.
a ženský k té sukni nosí podpatky, protože jsou pak opticky hubenější, vyšší a chlapi se tím dají snadno oblbnout. jinej důvod mě nenapadá.
tady se pouč:
krasa
...a hlavně nezapomenout kabelku se zrcátkem!
Pokud se ti líbí dívky měl by ses nad dotazem, který si položil zamyslet.
To je ten bot? Měl jsem dodnes zato, že je to ta bota.
to je ten googlebot
Takový češtinářský vtípek.
Není to pochopitelně nutné. Ideální oděv/obuv je šatovka, tepláková bunda, šátek a gumáky. Vrazit jí pak motyku do ruky a může vyrazit
Jo, tanec s motykou ve vinohradu.
Záleží na tvaru. Jedna je lepší s tou motykou v bahně, jinou posadit na koště a zapnout turbo, další je nejlepší bez bot aj té sukně...