Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem EU a silné vysavače

"Regulácie EÚ sa nezastavia skutočne pred ničím. Pred dvomi rokmi EÚ prišla s návrhom zakázať vysávače s vysokým výkonom. Napriek značnej kritike a výsmechu, aké absurdné regulácie EÚ prijíma, tento návrh bude uvedený do platnosti. Od septembra budúceho roka tak budú zakázané všetky vysávače s príkonom nad 1600 W. Zákaz sa rozšíri v septembri 2017, keď EÚ zakáže všetky vysávače s príkonom nad 900 W."
Zdroj: Neviditelný pes
Sice jsem nikde nenašel odkaz na onu směrnici EU, ale věřím tomu že to je realita.

Která že to strana měla v programu vystoupení z EU? <plačící smajlik - vlastně crajlík>.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nevím co se tu rozčilujete, EU vám šetří peníze, nebudete tolik platit za elektriku, vysávání je doc…
Ficka 07.11.2013 13:26
Ficka
To Cejna: Není do toho jen kurva unii. Jestli se nepletu, tak už od komunistů se smějí vysévat jen p…
Ficka 07.11.2013 14:13
Ficka
A taky to podle toho vypadá. Uvedu jen na příkladě jabloní. Jak je teda možný, že starý odrůdy polok…
Jack 07.11.2013 22:42
Jack
Jen k tem ctvrkmenum - chces jablon, nebo pestovat jablka? Soucasny sad zamereny na produkci je vyko…
bahno 07.11.2013 23:58
bahno
Já ještě něco přiložím k vláknu. Není to myšleno konkrétně na tebe. http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sve… poslední
Zarniwúp 08.11.2013 15:13
Zarniwúp

Nevím co se tu rozčilujete, EU vám šetří peníze, nebudete tolik platit za elektriku, vysávání je docela drahé. Když budou se stejným výkonem vysavače s poloviční spotřebou elektřiny, je to přeci výhoda. Za to si rád připlatím. Stejně tak osivo, copak se na vlastní zahradě může podařit vypěstovat vysoce vyšlechtěné osivo, jak to dokáže jen specializovaná firma. Jsem si myslel, že tady jsou inteligentní lidé.

To Cejna: Není do toho jen kurva unii. Jestli se nepletu, tak už od komunistů se smějí vysévat jen povolené odrůdy, nikdo nesmí jen tak měnit genofod. Tento zákon platí dodnes. Smí se pěstovat jen povolené druhy. To by za chvíli mohla být celá zem zamořená kdejakým svinstvem, naprosto nepůvodním v naší zemi. Dosud se na to sralo a je jen dobře, že to začnou kontrolovat a kdo bude mít na zahradě něco nepovoleného, tak to zničí a ostatní odradí tučnými pokutami.
A šetřit potřebuje každý. Výroba elektřtiny vede ke globálnímu oteplování a proti tomu musíme všemožně bojovat, i třeba tím, že budete místo vysávání jednou zametat koštětem.

A taky to podle toho vypadá. Uvedu jen na příkladě jabloní. Jak je teda možný, že starý odrůdy polokmeny a vysokokmeny vydrží pomalu víc jak sto let a stále plodí pěkná jablka s normální chutí (Strímka, Lebelovo, Čistecké), zatímco všechny současný přešlechtěný odrůdy trpí všelijakou strupovitostí a padlím. Navíc nyní populární čtvrtkmeny jsou hotový po 20 letech.
Myslím že naši dědové a babičky, přestože třeba neuměli číst nebo psát, měli víc rozumu než kdejaký eurokomisař, protože nebyli tak odtrženi od reality a fungoval jim zdravý rozum.

Jen k tem ctvrkmenum - chces jablon, nebo pestovat jablka? Soucasny sad zamereny na produkci je vykona fabrika na jablka. Pekna jablon na zahrade ma i spoustu jinejch funkci nez jen produkce jablek. Podle toho se clovek musi rozhodnout.
Jinak stary odrudy jsou fajn a rozhodne nic proti nim.
A nic o tom ze fuck the EU.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru