Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Paradox: volební preference komunistů

To je vždy taková, řekl bych obligátní reakce, mě známá hlavně z "hovnovinek"

"No, hlavně že ten nebo tamten to a to..."

Mě nezajímá socdem, ani Topolánek, pro mě je to stejněj ksindl. Myslím, že i Cejna měl na mysli vaši zvrácenou ideologii jako celek. Ten kvazi ideální stav vybudovat zkrátka nejde, to přiznávají i sami bolševici, jde jen neustále budovat a to jedině totalitně, jiné řešení prostě není. Musíte převychovávat a selektovat individualisty, zkrátka ty, kdo se nespokojí s tím, co vy pohodíte atd. atd. Je to na delší debatu, ale zkrátka to vyplívá z principu vaší ideologie. No a nynější KSČM se jí nijak nezříká, to snad mluví dostatečně samo za sebe, pominu-li kované kádry a návaznost na zmrdy - mladé komunisty atd.
Ostatně to mě přivádí na myšlenku, že, podlě mě, jsi to samé jako Vojtacz = troll, co se dobře baví a dělá si tu z lidí (_._)
Prostě odmítám věřit tomu, že člověk s posledními zbytky zdravého rozumu, by mohl obdivovat takovou arogantní svini jako je Semelová (a klanění se praseti jako byl KG, není nic jiného než arogantní výsměch nevinných lidí, kteří v tom režimu zaplatili přinejmenším svobodou, zdravím nebo dokonce životem).
A podle mě, ty žádný idiot nejsi...

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat