Váš názor na zprodajství TV Nova
Často slýchávám jak každý pomlouvá Televizní noviny na Nově a když to vidím ani se nedivím: http://www.youtube.com/watch?v=tppIz3AvsGo
http://www.youtube.com/watch?v=28lhTNE6wZc
Jaký je váš názor na zpravodajství na TV Nova??
Nevím, co proti zprávám na Nově máte. Jsou zajímavé a informují i o tom, o čem další stanice mlčí.
nestojím o prasečí bulvár, nezajímá mě.
nic jiného navíc nevysílají.
No, zaznamenal jsem jednu zprávu, o které ČT mlčela a Nova o ní vysílala, která rozhodně není bulvár. Tou je předvolební koncert českých umělců (primárně namířený proti totalitním stranám) před volbami. Připosraná ČT o tom aní nepípla.
Ber na vědomí, že ČT je státní televize a pokud jím něco zakážou vysílat tak s tím nic nemůžou dělat.
Jakým právem? Pokud to neodporuje zákonu, nemá kdokoli cokoli zakazovat. Co je to za logiku?
Naopak, ve veřejnoprávní televizi bych očekával vyvážené informace, protože není závislá na soukromých penězích. Politici tu nejsou od toho, aby si na náš úkor vládli (nakazování televizi), ale aby pro nás sloužili.
Současná veřejnoprávní ČT je cenzurovaná možná ještě víc než ta komunistická. A lepší to asi v dohledný době nebude...
A kdo to zakáže? Jedině zákon, jednotliví papaláši do toho nemaj co kecat. Alespoň oficiálně.
w: to si pleteš s komunismem, ruskem, čínou, venezuelou a podobným hnojem.
No, já zase věřím tomu, že i v tomhle bordelu existují síly, které dokážou mééédiím zavřít huby. I když se to zdá nereálné. Mám ověřeno, že se prostě "některé zprávy" neobjeví V ŽÁDNÉM MÉDIU. Jak to probíhá - uplácení, vyhrůžky či kombinace - nevím, ale funguje to.
tam dosad penize
proc asi maji TV reklamu firmy jako Lesy CR
Tak na Novu jsem nečuměl hodně dlouho, tak nevím jak to zpravodajství vypadá. Nečumím na ně kvůli reklamám, jednou za rok dají nějakej pěknej film a snad každejch 20 min do toho nacpou reklamy. Do seriálu nacpou dva bloky reklam a dokonce narvou reklamu i do pořadu který má okolo 20 min. Chápu že má televize z reklam prachy ale žádná jiná TV to až tak nepřehání jako Nova.
To je hrůza, takový pěkný reklamy a oni to přerušujou filmem.