Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Su dnesni mladi ludia naozaj taki hrozni?

Naprosty souhlas skoro se vsim. Obzvlast v tomto

Co jsem slyšel od lidí, kteří jsou profesí učitelé, jak je dnešní mláděž hloupá a neznají ani naprosté základy a přesto mají nařízeno je pouštět do dalších ročníků nebo k maturitám, tak se pak nemůžeme divit, že ona žádaná inteligence je spíše zaměňována za elektronickou demenci a závislost, díky vymoženostem dnešní doby.

Mam skoro stejny "poznatky" a jeste k tomu pridam neskutecnou aroganci a agresivitu, casto uz i mezi holkama.

Pan bahno ma zrejme zcela jine "zkusenosti". Zrejme chytim ban i tady, ale seru na to. Bahno, mit tvyho synka ve tride a on mit tvoje nazory, tak ho rezu hlava nehlava. Ja mam naopak s telesnymi tresty (samozrejme nemam na mysli mlaceni klackem o hlavu nebo hlavou o zed) ve skole pozitivni zkusenosti. Kdyz se na to ted zpetne podivam, tak dekuju ucitelum, co se nebali nas vytahat za usi pripadne pomackat/zmasit trapezu apod. Diky nim bylo min poznamek a hlavne jsme si uvedomili i v tom skolnim veku, ze delame neco spatne, proste ze se musime chovat odtud potud. Jasne, na par decek to neplatilo, ale to bylo par jedincu z cele tridy, dnes je to procento mnohem vyssi. Dneska ti ty deticky jsou schopny ucitele naprosto znemoznit obrovskou spoustou cinnosti a nic jim za to nehrozi. Ti parchanti to moc dobre vi a bude hur. Jak zakazou telesny tresty i v rodinach, tak pocitej s tim, co vyvadi ty zatroleny deticky napriklad v USA a UK tem, co jsou tam napriklad jako "aupairky/ri". Osobne znam techto lidi dost, co si za studia VS odskocili privydelat a mile deticky, vedomy si sve nedotknutelnosti, si dovolovaly do techto lidi dokonce i kopat. Tose teprv budem divit, co z tech smejdu vyroste. Miliony let funguje priroda "zakonem silnejsiho" a plati to i u lidi. Jen se na to bohuzel kvuli ruznym "multikultifeministkogaylesbopolitickokorektnim" aktivistickym sracum zapomina.

A ucitelum "pravomoce" ubyly, a to dost. Uz jen kdyz tohle dokazes tvrdit, tak podle toho vidim, ze o tom skutecnym stavu nemas ani potuchu.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat