Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Su dnesni mladi ludia naozaj taki hrozni?

Jsi mě fakt pobavil větou:

Jen na tech skolach je cim dal tim vic tech nul a ti uzasni ucitele chybi.

Je to stejný nesmysl, jako svázat plavci nohy a ruce, hodit jej do vody a říci, dneska už holt ti úžasní a dobří plavci chybí :-)

Pokud nebude mít učitel jisté pravomoce, přes které nejede vlak, tak ho něčí fracek pošle kdykoliv někam, nebo mu klidně i jednu natáhne. Pokud by se náhodou učitel bránil, nebo mu ve své opovážlivosti uložil nějaký trest, natož jej třeba přetáhnul dřevěným pravítkem, okamžitě bude stíhán policií a ze školy vyhozen. To si tihle frackové moc dobře uvědomují a proto toho zneužívají, protože ví, že se jim nic stejně nestane. Proto mnoho učitelů dnes raději dělá, že neslyší a nevidí, aby se zbytečně nedostali do nějakého přímého konfliktu a prostě si pouze odříkají svou hodinu. To je celé. Přitom by stačilo zavést stejnokroje do škol, aby se smazali sociální rozdíly, učitele povýšit na autoritativní osobnost a zavést pravidlo 3x a dost, čili uděláš prohřešek proti dobrým mravům a školnímu řádu a letíš ze školy a rodiče přijdou o přídavky na dítě. Pak by se teprve něco změnilo, jinak jsou to pouze kecy...
Co jsem slyšel od lidí, kteří jsou profesí učitelé, jak je dnešní mláděž hloupá a neznají ani naprosté základy a přesto mají nařízeno je pouštět do dalších ročníků nebo k maturitám, tak se pak nemůžeme divit, že ona žádaná inteligence je spíše zaměňována za elektronickou demenci a závislost, díky vymoženostem dnešní doby.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat