Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Su dnesni mladi ludia naozaj taki hrozni?

Meles nesmysly, dnesni deti a potazmo mladez nema absolutne zadnej respekt pred nikym a pred nicim. Naprosto presne znaji svoje prava, zapominaji na sve povinnosti . Moc dobre vedi, ze jim nikdo do 15ti nic nesmi, utvrzuji je v tom i media dnes a denne viz TV HOVNA a jejich postizeny reportaze.

Neni absolutne zadna páka na tyhle stale se zdokonalujici a stale vic a vic nebojacny vysirace. Vidi to vsude kolem sebe.
Vzdyt i stat sam se o tyhle " Deti " stara uplne jinak nez by si zaslouzily, tak kde se maji teda ucit autoritam, respektu ...?? vemte si ze kdyz nezletilej ci mladistvej nekoho okrade, zmlati ci dokonce zabije nedostanevic nez polovinu beznyho trestu ? Co to doprdele je ? Citi ten okradenej, zmlacenej polovicni bolest , nebo ujmu ? O zabiti nemluve, smrt jako smrt. Tak proc tyhle detsky skety, ze kterejch nikdy nic nebude maji jina prava, jine zachazeni ? proc se nemuzeme dozvedet jejich jmena, videt jejich tvare abych varoval svoje deti ? Protoze si to prej nezaslouzej a uskodilo by jim to pri pozdejsim zarazovani se do spolecnosti ??::)::)

Za par let se budeme divit jak se tyhle " deti " budou chovat, co budou vyvadet. Rezat a rezat, skoda kazdy rany ktera padne vedle. Dokud to nepociti na vlastni kuzi tak se nic nezmeni.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat