Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Su dnesni mladi ludia naozaj taki hrozni?

Co spravis asi 10 rocnemu frackovi, ktory na chodbe reve na zastupkynu, ze nejde do triedy lebo NECHCE a ze posle nanho mamu?

Nic. Nechám děcko na chodbě a kontaktuji rodiče, že děcko nechce spolupracovat a jdu učit zbytek třídy. Pokud děcko uhodím, bude kontaktovat rodiče děcko a budu mít z toho průser. Je možné, že rodiče na to nebudou nijak reagovat, tak prostě se děcko učit nebude a propadne.

mas pocit, ze mladi ludia na tych ZS maju nejake vzory a uznavaju nejake autority?

To víš že jo. Mám od ZŠ nějakých 6 let a dobře si to pamatuji. Někteří učitelé měli přirozený respekt a někteří byli akorát pro srandu. Je to v člověku a v tom, jak umí vystupovat. Těm co byli pro srandu by nepomohly ani facky, pořád by byli pro srandu.
Kamery ať jsou klidně všude. Poslouží jako důkaz, že děcko nespolupracuje. Stejně, jako si učitelé schovávají písemky a ukazují je na konzultacích, tak mít k tomu ještě záznam z hodiny. A nějaké security by také neuškodilo. Za nás to potřeba nebylo. Pokud jsou dnes mezi žáky vyloženě nebezpeční jedinci, ok. V případě vážného nebezpečí zasáhne securťák a bude z toho opět záznam (kde bude např. vidět, že děcko zaútočilo jako první a byla nutná reakce).
Asi tak no. Máme spoustu moderních technologií, tak bychom je měli využívat. Rákosky jsou přežitek.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat