Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Su dnesni mladi ludia naozaj taki hrozni?

Jsou horsi. Hlavne jsou hloupejsi, agresivnejsi atd. To ti potvrdi kazdy ucitel, kterej neuci pul roku. S tema se nemuzes srovnavat, protoze pokud delas v nejakym oddile, tak se ti schazeji deti s urcitymi zajmy a vlastnostmi, ktery maji k tobe prichazejici dost podobny, takze nemuzes soudit, protoze mas velmi zuzeny a omezeny pohled.

Pak pises toto,

To všechno pak ve výsledku vypadá, že si ničeho neváží, nic je nezajímá, jsou nezvladatelní.

ale ono to tak jen nevypada, ono to tak je. Kdyz se to vezme v globalu, tak dneska si opravdu niceho nevazi, jsou povrchni, neznaji poradny kamaradstvi (a neplet sem par promile lidi, co chodi nekam do oddilu, mluvim o globalu). Chyby se daji hledat ve vychove a hlavne ve zpusobu zivota (internet, obcasny chlast u nas na dedine nahradily drogy, hriste se vymenilo za stul s pc, setkani s kamosi se vymenilo za chat na pc nebo za mobily - tohle neni vychova a nekde se to musi zakonite projevit). My jsme celej den hrali nejaky hry (lozili po lese, kradli ovoce po zahradach,...) oni hry hraji na pc a tim se separuji, atd. atd. Na delsi kdakani nemam cas.

Navic timto

Za tento stav mohou horší rodiče.

na konci zcela jasne potvrzujes, ze neco asi neni uplne koser, tak nechapu ty spousty vet nad tim. Taky nezapomen, ze ty "horsi" rodice, taky nekdo "vychovaval".

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat