Kondom vs antikoncepce
Ahoj. Napadlo mě o tomto tématu založit malou debatu. Jaké jsou vaše zkušrnosti s jednotlivou značkou kondomů? Měli jste někdy nehodu? Myslíte, že je kondom spolehlivější, než hormonálni atikoncepce? Já osobně s partnerkou používám, tedy ona používá HA Stejně ale v HA nemám plnou důvěru, navíc to nemá chlap pod kontrolou. Žena to vysadí, nebo zkombinuje s léky a účinnost je pak hodně nízká. Potom ta věta, která následuje po těh.testu... Já bych hledal asi nejbližší strom se špagátem v pazouře
ber to z té lepší stránky, budeš mít někoho, kdo se o tebe ve stáří postará (když ho dobře vychováš).
A kam jinam bysme taky cpali peníze?
Já si myslím, že by se něco našlo. Znám dost nákladné koníčky
Pravda, ale všechno se dá kombinovat. Dneska jsem četl zápisníky svého dědy. Ten v pohodě utratil měsíčně 40 tis. za vláčky. Nebo si takhle za měsíc jen tak koupil tři pistole, chtěl bych to mít jako on
Si představ, že by děda cpal peníze místo do vláčků, do antikoncepce. Asi bys tady dneska nepsal.
nebo tě šoupne do síbrťáku, když se to nepovede.
Tos teda, ked som bol mladsi sem tam sa stalo, ze som sa pytal az potom...a uzivas nieco alebo nie;o)?
No a potom som to uz neriesil lebo sme riesili uz len to opacne.
Souložit s kondomem je stejný jako pít zavřenýho lahváče
Ježíšmarjá kam se hrabe Zpovědnice, to je zase téma. Nechceš sviště, nešukej. Jednoduché a účinné. Ještě se tady za chvíli bude probírat, který robertek je nejlepší. Teda, tady se to vede ne od desíti k pěti, ale od pěti k nule.
Co ti vadí? Ty nesouložíš? Tak to se nedivím.
Já tě dam podobnou radu: Když se tě někde nelíbí, nelez tam. Jednoduché a účinné.
Přesně
Zpovědnice je pro chudáky, zoufalce a pubertální jedince. Debaty.net není nic jiného, než stránka o debatách a tedy i o tomto tématu. Zde se ale baví doufám dospělí lidé. Možná Ti to ale vadí, protože Ti to schází Navíc, když nepřispěješ do tématu a napíšeš takovou k ničemu nedobrou odpověd, to vypovídá o mnohém...
Téma je normální. Mě si oblíbilo jedno mladé děvče a teď v mých skoro 60 řeším stejný problém... děti mám tři dospělý a ona dvě malý a nikdo z nás další nechce...
Nejlepší ochrana jesou prášky + kondom. Pak máš jistotu, že se nic nestane. Já už jinak nepojedu asi nikdy... Ty nervy mi stačí
Nejlepší ochrana je nešukat vůbec.
Nehodu jsem neměl, značku preferuji osvědčenou. HA je docela svinstvo na organizmus, cpát do sebe každý den nějakou chemii není nic, po čem bych toužil. Pokud máš pochybnosti o partnerce, doporučuji najít nějakou jinou.
Né, stačí ta stávající
Strkat údek do vagínky je neplecha a hřích, psal to pan Hebký.
neplecha ahrich je dat do zaku
To dělaj kAJove.
Kdyby nelezl na kopřivy pro kozu, nic by se mu nestalo
Už chybí jen rohlíky, trenky a wifi v autobuse. Tak mě napadá, že s Mirkem by tady byla docela prdel. No, ne že by teď nebyla, ale chvílema si připadám jako na novinkách...
Mixer na teba...
Ale co sa rozculujes, na debatu dobra tema.
A to tě nenapadlo svůj chobotek vteřinu před slintáním vytáhnout? Hormonální sračky ničí baby fyzicky (a to tak že hodně), šprcky ničí chlapy psychicky. Jestli nemáte důvěru sami v sebe jako partneři, nešukejte. Čtěte si před spaním pohádky (či rytířské romány) nebo hrajte na hoboje (housle, dudy,...).
Naprostej souhlas, pokud se bavime o sexu v trvalym vztahu ( manzelstvi...) hormonalni tabletky jsou uplne nahovno a nekrestansky drahy. Preservativ je neco, co ma z pozitku udelat neprijemnej zazitek.
Pokud se ale mame bavit o nevazanym sexu, je ten preservativ v dnesni dobe bohuzel naprosta nutnost . Vsichni dneska jen plkaj o tom, jak vsechno znaj a vedi a jaky maj zkusenosti. Kdyz prijde na lamani chleba zjistuje se ze verej, ze deti nosi cap a vrana a AIDS je zkratka nejaky super kapely.
Taky s tvou tezí souhlasím. V dlouhodobém vztahu je coitus interruptus ta nejlepší volba, musíš se na tom ale s partnerkou domluvit (na kňouravá slova "nech ho tam" nereagovat ). Před tisíci lety jsem taky provozoval náhodný sex, tam byla šprcka nutností. BTW: je to spíš na chlapovi. Moje předbejvalka si nechala zavést danu a zanítilo se jí to tak, že jsme se pak nemohli milovat dva měsíce. Tragédie.
škemrala, ja nechal v ní a ejhle. cekam na vysledky! Do....e
Nevěš hlavu, stejně by jednou toho svišťa chtěla, tak co.
No asi ho chtěla...
No :D Nevim Doufám že to nebude tak!