Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem další z mnoha iniciativ - Bonzák Korupce, třeba někomu pomůže u urny.

Vážení,

děkuji Vám za reakce a snad jsme někomu trochu v rozhodování pomohli.

Docela náš mrzí, že se tady někteří předhání v hledání chyb a zcela nepochopitelných argumentů, ale budiž, veřejné fórum.
Je smutné, že nikdo tu ani na minutu nezapřemýšlel, kolik takový projekt dal práce a jaké zasádní výsledky přinesl, kolik to stálo peněz a že hlavním účelem je jen řešit závažný problém nás všech.
My samozřejmě respektujeme každýho volbu, ostatně přece každý volí proto, aby se měl líp a je úplně jedno jaké k tomuto má důvody, těžko tedy vyčítat někomu, že nevolí zrovna toho, koho bysme si přáli. Nedokážu si představit, že někdo volí úmyslně proto, aby se měl hůř.

Nicméně i zdejší diskuze je jistým odrazem společnosti a opravdu se nemůžeme divit a tedy musíme plně respektovat to, co nám vládne a jak to u nás vypadá. I zdejší vzorek reprezentuje to, co máme v politice, ač jsou zde lidé i inteligentní.

Omlouvám se, pokud již nebudu reagovat na všechny reakce, vše podstatné jsem již několikrát řekl, další informace jsou na webu. Budete-li mít konrétní dotaz, na který nenaleznete odpověď, můžete nás samozřejmě kontaktovat.

Máme hromadu práce nejen s tímto projektem a není to v našich silách se tomu zde věnovat "na plno".

Díky všem za diskuzi, která je tak jako tak přínosem, leč smutným.
I my si samozřejmě přejeme, aby se veškerá negativa poltické situace, na kterých se asi shodneme, vyřešila.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat