Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem další z mnoha iniciativ - Bonzák Korupce, třeba někomu pomůže u urny.

Já trochu nerozumím, proč má někdo potřebu nimrat se někomu v soukromí a hledat na něj velmi mirně řečeno "argumenty".
Na stránkách jsou všechny důležité informace. Další informace jsou na facebooku, tam snad vidíš i aktuální přehled příznivců, dokonce s okamžitou aktualizací.
Na facebooku jsme rovněž několikrát zmínili kdo jsme, nicméně necítíme potřebu a ani jsme nebyli zatím žádání k nějakému "svlíkání". Je tam několik emailů, a doposud nás nikdo nekontaktoval, abymse mu poslali podrobný cv s genetickou informaci a rodokmenem do 15. století. Většinu totiž zajímá úplně něco jiného, a kupodivu je to podstata stránek či projektu.
Kompetentní osoby či subjekty dostali informace o účetnictví, výdajích, (příjem žádný není) vč. dalších informací.
Jestli je pro tebe Dejle důležitější, hledat za vším nějakou "konsipraci", než se zajímat o podstatu věci, tak promiň, ale to je mi fakt líto. My máme co skrývat, máme totiž své soukromí, ale co se týče projektu, není co skrývat.

A mimochodem, i kdyby za projektem stál putin, obama nebo mickey mouse, jaký to má vliv na projekt? MYslíš, že falšujeme reakce, vymýšlíme lidi nebo čeho se dopouštíme, co skrýváme? Povídej, rád náhlednu do tvé fantazie, abych věděl, čím koho ohrožujeme, že jsme se nepředstavili na titulní stránce.

Ohledně oslovací listiny, sorry, ta je určena tzv. ambasadorům, proto tam chybí podpis, aby případně doplnili svůj, nicméně každý politik dostal podepsanou reakci a z reakcí je snad poznat, že neodpovídali bezejménému.

(sorry za tu reakci, ale opravdu je smutné, jak někdy lidi potřebují prostě jen hledat negativa)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat