Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem další z mnoha iniciativ - Bonzák Korupce, třeba někomu pomůže u urny.

Já jsem si neodpověděl. Mnou nastíněné možnosti (Janeček, další petice...) jsou věty tázací. Kdybys uměl číst ty, tak bys shledal, že v mém příspěvku nestojí žádný kategorický soud typu "bonzák korupce financují ti a ti a stojí za tím tamti".
Občanská iniciativa? No budiž, tak proč na ty stránky nenapíšeš třeba: jsme Franta Vosáhlo s Pepou Hroutilem, založili jsme iniciativu kdy, protože tohle, dlouhodobě pracujeme na tomto a naším cílem jest ono. Iniciativa má tolik a tolik členů a spolupracovníků. Třeba i seznam dárců. Atd.
A ne jen email s jedním jménem a IČO nějaké živnostnice z Kolína (potažmo Litomyšle, to ale není podstatné). Tyhle informace nejsou příliš snadno dohledatelné, kdejaký malíř pokojů má na stránkách více než tahle iniciativa. Na mě to prostě působí divně, nemůžu si pomoci. Že by bylo co skrývat?
Takhle je to fakt jen hurá projekt typu "pojďme těm politikům napsat, co zamýšlí s tou, no, s tou korupcí, jak se o tom všude teď mluví".
K té oslovovací listině - já tam jasný podpis nevidím. Jen adresu nějakého Hanáka, kam se to má poslat.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat