Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem další z mnoha iniciativ - Bonzák Korupce, třeba někomu pomůže u urny.

S tím opravdu nemůžeme souhlasit. Všichni politici léta mluví o protikorupčních opatřeních a kolik se jich přijalo? Proč? To nás dovedlo k základní otázce, jaký mají na řešení korupce zájem. A výsledek?

Docela katastrofální. Pokud nám představitelé právního státu houfně potvrzují porušování zákona, pokud málokdo ví, jak se zachovat v případě korupce a pokud málokdo pochopí jak se korupce opravdu dá řešit, je něco špatně v celé společnosti. Takže minimálně osvěta, jak se při korupci zachovat je velmi žádoucí. Dokonce to vidíš i zde, všem vadí korupce, ale jsou tu názory možná i inteligentních lidí, kteří vůbec netuší, jak aspoň dle zákona postupovat při korupci.

Křišťálovou kouli nemám, nicméně i ty si jistě zaslechl informace o jistých whistleblowerech, kteří se zachovali podle svýho. Nepaušalizuj. Další zásadní efekty našeho projektu (chaoz, transparentní politické dealy, menší prostor pro korupčníky atd.) nalezneš na našich stránkách, ale chápu, že nemáš čas.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat