Debata o pc
Ahoj. Chtěl bych se zeptat:
1, Jestli nějak ničí počítač vypínaním hlavním čudlíkem na ntb. Tím, čím se zapíná. Je to lepší, než najet na start a vypnout. Prostě Na vteřinku stisknu čudl a vypíná se. Ničí se tím?
2, Jestli dívání do počítače, v mém případě do noťasu, nějak poškozuje zrak. Zajímalo by mě proč? kvůli nějakým vlnám? Záření? Také by se hodilo, kdyby jste napsali, jestli se Vám zhoršuje zrak kvůli PC.
Snad to nebude brané jako do sekce PC. Je to spíše debata.
2. Ne, pravdepodobne neposkozuje. Pokud nemas specifickou ocni vadu, tak tvuj zrak neni nijak poskozovan koukanim do notasu. Nevyzaruje to nic.
Počkej, jak nevyzařuje? Co bezony?
Po bezonech manželky bolí hlava, děti zlobí a kočky pelichají. Já bych bezony nepodceňoval!
Když si člověk při práci na PC jde každou hoďku začvaňhat na balkón, tak nějaké oči jsou druhotní záležitost...
Jen abysis nevrazil čvaňháka do voka!
Nepravďepodobné
Svatá prostato...
Ou. Oprava *nepravděpodobné. Nespal jsem 2 noci. To pak člověku vypne mozek.
Jasně, je třeba to na něco svést
Ano. Stane se no. Ale tak nenapíšu třeba něco takového: Včera sem bil na klousačce a zadřel sem si řebík do prdelki.
To už jsou extrémy, jako prase. Vid Prasáku 
Taky se to jednou za čas stane... Autor o tom, že je to špatně ve většině případů neví. Viděli jste někdy romsky psanou češtinu? Oni vůbec nevědi třeba to, jak rozdělit slova. Píšou věci jako : fcas, neasy, gdy, hejmore fkolik budes na nadrus travou.jadu ted domu..
No ani číst neumíš. Já nemám v nicku dlouhý á.