hacker
Do pocitace se mi dostal hacker. Co s tim?
Zeptej se na pc poradně: http://pc.poradna.net/q/add/ (Zarniwúp)
Do pocitace se mi dostal hacker. Co s tim?
Zeptej se na pc poradně: http://pc.poradna.net/q/add/ (Zarniwúp)
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
No to jsou teda odpovědi. Mělo by vám být jasné, že dovnitř nevlezl žádný člověk, ale ten hacker se mu dostal na data a vykrádá mu je. Pane Herms1, nainstalujte si antivir.
Tak poraďte, když jste tak chytrý a z položeného dotazu víte v čem je problém. Místo machrování.
ten nesmysl co napsal se ani nedá nazvat dotazem. co chceš řešit, když neuvede vůbec nic?
jeho schopnost chápat text nestačí ani na to, aby po upozornění dal dotaz do pc poradny a něco připsal k věci. ale problém nejde řešit s nechápajícím, to je vzájemná ztráta času.
a co mě nutně napadá - jistě se ti vybavuje legendární návštěvník 7777 a hackeři, kteří neustále útočí na jeho acer, jeho rukama mu likvidují zálohy na disketách a flaskách a přečíslovávají mu stránky románu. podle čeho totální bfu identifikoval hackera a ne třeba to, že má obě ruky levé?
otázky, samé řečnické otázky.
Tak to je teda něco
Koukám, že tu už máte lidi prověřený, co kdo, co kde... 
A nejhorší ze všeho jsou bezony....
Promiń, ale bezony? To je něčí nick?
Ale ne. To byl památný dred, ještě na Žívě, kdy se někdo ptal, jak se bránit škodlivým bezonům. Rozpoutalo to obrovskou "vědeckou" diskusi. Kdo to četl, řezal se smíchy.
Aha, to jsem nevěděl.
Už vidím týpka anebo týpčici, která má, jak vždy ukazují na tv nova ty HACKERY
Kapuce a zabořenej do klávesnice a datluje ti neustále něco s počítačem. Mě furt dostává ten popis 
Náhodou, já jsem už přišel na to, proč ti hackeři mají všude mikinu s kapucou. Narazil jsem na serverovny, kde jediné místo, kde se dalo posadit bylo pod výdechem klimatizace a tam sakra táhne na krk. A že klimatizace v serverovnách jsou nastavené na minimum není třeba dodávat.
Takže stačí zrušit serverovny a hackeři nebudou.
Hackery by jsme měli, ale jak vymýtíš viry? Těm klima vadit nebude