Nejdříve ho zkus slušně požádat, ať tvůj počítač opustí dobrovolně. Jinak ho kopni do prdele a ať táhne.
Počítač zaplynovat dusivým fosgenem (snadná výroba doma: Zapálit směs 1:1 benzin a trichloretylém). Hacker zdrhne dobrovolně nebo zdechne.
nejdřív posoudíš, jak přesně se činnost údajného hackera projevuje. pak se zamyslíš, kdo v rodině tě nemá rád. rozpomeneš se, jaká mají tito lidé přístová práva na ten pc. (obvykle jsou taky admoši, zjednoduším to) zjistíš, jestli máš veřejnou nebo privátní ip. jestli je doma nějaký router a jestli má zabezpečené wifi před sousedy. můžeš taky sjet nějaký test na viry, spyware, trojany, rootkity a keyloggery - ideálně z antivirového boot cd.
víc nemá cenu se rozepisovat, sám jsi nic neuvedl a nejsi ani na pc poradně. plácnul jsi to do debat, kde je jen nezávazný pokec. čili klidně s hackerem pokecej, třeba je mu smutno.
Naplácej mu na zadek a seber mu šroubovák a důkladně utáhni šroubky, aby se mu to znovu nepovedlo.
Zaklepej na case a čekej. Možná se ozve. Kdo tam? Odpovíš tady majitel počítače, uteč hackere! No třeba to pomůže Jeatli ne, což bych se hodně divil, kdyby ne, tak si založ otázku na poradně, v sekci PC. Rozepiš svůj problém se všemi podrobnostmi, které povedou k úśpěšnému vyřešení tvého problému. Jestli tam ale napíšeš
Do pocitace se mi dostal hacker. Co s tim?
tak si nedělej naděje, že ti někdo pomůže.
No to jsou teda odpovědi. Mělo by vám být jasné, že dovnitř nevlezl žádný člověk, ale ten hacker se mu dostal na data a vykrádá mu je. Pane Herms1, nainstalujte si antivir.
Nebalamuť návštěvníka.
Já nevím co se tě nelíbí? Za prvé položil svůj dotaz na blbém místě i přesto že se při zakládání nové debaty objeví upozornění ze pro radu musí do poradny. Za druhé když položí nic neříkající otázku kde chybí veškeré základní informace, tak co může čekat za radu?
Jaká otázka, taková odpověď.
Tak poraďte, když jste tak chytrý a z položeného dotazu víte v čem je problém. Místo machrování.
Však mu poradil antivir. Asi jako kondom na chřipku, ale poradil.
Co furt máš s tim sexem :D
Nesmíš hledat souvislosti tam, kde nejsou. Jen přirovnání.
Ale zní to tak :)
ten nesmysl co napsal se ani nedá nazvat dotazem. co chceš řešit, když neuvede vůbec nic?
jeho schopnost chápat text nestačí ani na to, aby po upozornění dal dotaz do pc poradny a něco připsal k věci. ale problém nejde řešit s nechápajícím, to je vzájemná ztráta času.
a co mě nutně napadá - jistě se ti vybavuje legendární návštěvník 7777 a hackeři, kteří neustále útočí na jeho acer, jeho rukama mu likvidují zálohy na disketách a flaskách a přečíslovávají mu stránky románu. podle čeho totální bfu identifikoval hackera a ne třeba to, že má obě ruky levé?
otázky, samé řečnické otázky.
a co mě nutně napadá - jistě se ti vybavuje legendární návštěvník 7777 a hackeři, kteří neustále útočí na jeho acer, jeho rukama mu likvidují zálohy na disketách a flaskách a přečíslovávají mu stránky románu. podle čeho totální bfu identifikoval hackera a ne třeba to, že má obě ruky levé?
Tak to je teda něco Koukám, že tu už máte lidi prověřený, co kdo, co kde...
A nejhorší ze všeho jsou bezony....
Promiń, ale bezony? To je něčí nick?
Ale ne. To byl památný dred, ještě na Žívě, kdy se někdo ptal, jak se bránit škodlivým bezonům. Rozpoutalo to obrovskou "vědeckou" diskusi. Kdo to četl, řezal se smíchy.
Aha, to jsem nevěděl.
Už vidím týpka anebo týpčici, která má, jak vždy ukazují na tv nova ty HACKERY Kapuce a zabořenej do klávesnice a datluje ti neustále něco s počítačem. Mě furt dostává ten popis
Do pocitace se mi dostal hacker. Co s tim?
Náhodou, já jsem už přišel na to, proč ti hackeři mají všude mikinu s kapucou. Narazil jsem na serverovny, kde jediné místo, kde se dalo posadit bylo pod výdechem klimatizace a tam sakra táhne na krk. A že klimatizace v serverovnách jsou nastavené na minimum není třeba dodávat.
Takže stačí zrušit serverovny a hackeři nebudou.
Hackery by jsme měli, ale jak vymýtíš viry? Těm klima vadit nebude
Nejdříve ho zkus slušně požádat, ať tvůj počítač opustí dobrovolně. Jinak ho kopni do prdele a ať táhne.
Počítač zaplynovat dusivým fosgenem (snadná výroba doma: Zapálit směs 1:1 benzin a trichloretylém). Hacker zdrhne dobrovolně nebo zdechne.
nejdřív posoudíš, jak přesně se činnost údajného hackera projevuje.
pak se zamyslíš, kdo v rodině tě nemá rád.
rozpomeneš se, jaká mají tito lidé přístová práva na ten pc. (obvykle jsou taky admoši, zjednoduším to)
zjistíš, jestli máš veřejnou nebo privátní ip.
jestli je doma nějaký router a jestli má zabezpečené wifi před sousedy.
můžeš taky sjet nějaký test na viry, spyware, trojany, rootkity a keyloggery - ideálně z antivirového boot cd.
víc nemá cenu se rozepisovat, sám jsi nic neuvedl a nejsi ani na pc poradně. plácnul jsi to do debat, kde je jen nezávazný pokec.
čili klidně s hackerem pokecej, třeba je mu smutno.
Naplácej mu na zadek a seber mu šroubovák a důkladně utáhni šroubky, aby se mu to znovu nepovedlo.
Zaklepej na case a čekej. Možná se ozve. Kdo tam? Odpovíš tady majitel počítače, uteč hackere! No třeba to pomůže Jeatli ne, což bych se hodně divil, kdyby ne, tak si založ otázku na poradně, v sekci PC. Rozepiš svůj problém se všemi podrobnostmi, které povedou k úśpěšnému vyřešení tvého problému. Jestli tam ale napíšeš
tak si nedělej naděje, že ti někdo pomůže.
No to jsou teda odpovědi. Mělo by vám být jasné, že dovnitř nevlezl žádný člověk, ale ten hacker se mu dostal na data a vykrádá mu je. Pane Herms1, nainstalujte si antivir.
Nebalamuť návštěvníka.
Já nevím co se tě nelíbí? Za prvé položil svůj dotaz na blbém místě i přesto že se při zakládání nové debaty objeví upozornění ze pro radu musí do poradny. Za druhé když položí nic neříkající otázku kde chybí veškeré základní informace, tak co může čekat za radu?
Jaká otázka, taková odpověď.
Tak poraďte, když jste tak chytrý a z položeného dotazu víte v čem je problém. Místo machrování.
Však mu poradil antivir. Asi jako kondom na chřipku, ale poradil.
Co furt máš s tim sexem :D
Nesmíš hledat souvislosti tam, kde nejsou. Jen přirovnání.
Ale zní to tak :)
ten nesmysl co napsal se ani nedá nazvat dotazem. co chceš řešit, když neuvede vůbec nic?
jeho schopnost chápat text nestačí ani na to, aby po upozornění dal dotaz do pc poradny a něco připsal k věci. ale problém nejde řešit s nechápajícím, to je vzájemná ztráta času.
otázky, samé řečnické otázky.
Tak to je teda něco Koukám, že tu už máte lidi prověřený, co kdo, co kde...
A nejhorší ze všeho jsou bezony....
Promiń, ale bezony? To je něčí nick?
Ale ne. To byl památný dred, ještě na Žívě, kdy se někdo ptal, jak se bránit škodlivým bezonům. Rozpoutalo to obrovskou "vědeckou" diskusi. Kdo to četl, řezal se smíchy.
Aha, to jsem nevěděl.
Už vidím týpka anebo týpčici, která má, jak vždy ukazují na tv nova ty HACKERY Kapuce a zabořenej do klávesnice a datluje ti neustále něco s počítačem. Mě furt dostává ten popis
Náhodou, já jsem už přišel na to, proč ti hackeři mají všude mikinu s kapucou. Narazil jsem na serverovny, kde jediné místo, kde se dalo posadit bylo pod výdechem klimatizace a tam sakra táhne na krk. A že klimatizace v serverovnách jsou nastavené na minimum není třeba dodávat.
Takže stačí zrušit serverovny a hackeři nebudou.
Hackery by jsme měli, ale jak vymýtíš viry? Těm klima vadit nebude