Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kdo Vás platí? Rádce na poradna.net

Ahoj. Zajímalo by mě, jestli je tato poradna nějakým způsobem výdělečně činná. Prostě a jednoduše, jestli moderátoři, rádci a všichni oficialní pomocníci za to berou nějakej peníz. Dost často totiž i přes všední den radí, ikdyž by si jeden mohl myslet, že by měl pracovat. Další věc je ta, kde jste se to všechno naučili? Životem? V nějaké ajťácké škole? Všelijaké příkazy, které vylousknete lidem, co se ptají, nebo že skript .vbe nemá co dělat v inf. Docela by mě to zajímalo. Děkuji

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Poradna je uz od zaciatka altruisticky projekt a dokonca sme ju dlhe roky dotovali z vlastnych penaz…
fleg 15.10.2013 10:03
fleg
Tak tomu všemu věřím :-) arogance... Nepoděkují, ještě se na rádce oboří :-? Ale zase kdyby to bylo…
Macko 15.10.2013 10:59
Macko
Důležité je nenechat se odradit a furt do nich ty pracně nabyté zkušenosti a vědomosti tlačit! ]:)
Kurt 15.10.2013 11:42
Kurt
tlač čípek do někoho, kdo má průjem.
kmochna 15.10.2013 12:28
kmochna
to musíš nastřelit tlakovzduchem ;-)
touchwood 15.10.2013 16:35
touchwood
ale má to nějaký význam? tisíckrát dotaz: jaký je nejlepší antivir? desettisíckrát odpověď- nauč se… poslední
kmochna 15.10.2013 18:07
kmochna

Poradna je uz od zaciatka altruisticky projekt a dokonca sme ju dlhe roky dotovali z vlastnych penazi pokedy si zacala zarabat sama na seba. Momentalne je v stave, kedy ju vieme udrzat a rozvijat, ale zivit ludi okolo nej este nedokazeme, a preto je radcovstvo a moderovanie dobrovolna a neplatena funkcia.
Smutnym faktom je, ze ked da clovek ludom nieco zadarmo tak si to nevazia a clovek sa na poradni casto stretne s aroganciou zo strany uzivatelov a slovko dakujem je tam rovnako vzacne ako su sponzorske prispevky na nasich uctoch;o).

Tak tomu všemu věřím :-) arogance... Nepoděkují, ještě se na rádce oboří :-? Ale zase kdyby to bylo nějak ze strany uživatelů placené, nebude tu ani noha. Já si třeba Poradny vážím. Vždycky vím, že když budu potřebovat s něčím poradit, že se zde dočkám nějaké odpovědi. Komunikuji se vší slušností a když můžu, snažím se také zapojit a poradit těm, co se ptají. Jenže když pak příjde člověk, kterej nenapíše pořádně ani co chce a pak se vzteká, že mu nikdo nepomůže, to je potom... Sami si to domyslete :-)

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru