Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Hrajete na něco?

Zdravím debaty.net :-)

Napadlo mě se zeptat, jestli na něco hrajete? Myslím tím hudební nástroje. Zdržte se komentáře, že hrajete na nervy, protože to už je mírně otřebaná pecka a navíc na ně hrajeme všichni :-)

Za mě to je kytara, klávesy, zpěv, bicí a občas jsem si dal i harmoniku, ale to byl jen takovej pokus rozdejchat to a naložit tomu rockově, co se dalo! (výsledek stál za to)

Na kytaru hraju 5 let a pořád se mi zdá, že to není ono. Bicí mi docala jdou, doma mám sestavu a hraju pravidelně. a klávesy vůbec neznám, jen na ně nahrávám svojí hudbu a vytvářím podkresy.

A co Vy?

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dotaz obecně pro muzikanty/nemuzikanty - Jaký máte názor na elektronickou hudbu, která je tvořená na…
storny 11.10.2013 16:30
storny
Přestože hraju na klávesy (viz příspěvek níže), tohle nemusím. Nevadí mi to, ale fakt mi to nic neří… poslední
Zdenál 17.10.2013 18:55
Zdenál

Dotaz obecně pro muzikanty/nemuzikanty - Jaký máte názor na elektronickou hudbu, která je tvořená na počítači? Myslím tím třeba drum n bass. Mně osobně se to docala líbí i když to muzikanti dost často odsuzují. Je to zase jiný styl a rozhodně to musí dělat někdo, kdo má pod čepicí a smysl pro muzikálnost (nemám na mysli zaseknuté pračky v podobě jednoho opakovaného samplu 10 hodin dokola), ale hezké muzikální věci, který maj rytmus.

Tady jedna ukázka, kterou mám rád. Pouštím si to třeba, když doma uklízím, nebo při čtení je to dobrý. - http://www.youtube.com/watch?v=R8MWKsheHxk

Přestože hraju na klávesy (viz příspěvek níže), tohle nemusím. Nevadí mi to, ale fakt mi to nic neříká. Stejně tak jako house, techno, rap, apod. Jsem odkojenej klasickým hardrockem (Zepelíni, Párpli, Sabbati, Uriáši, Kissáci, ...) a ačkoli jinak hudební všežravec (můžu i punk, blues, country, lidovky, poprock, ...) tak elektro-music mě teda vůbec nebere. Prostě - starýho psa novejm kousům nenaučíš, požaduju od písničky nějakou melodii a strukturu.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru