Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jen malá zkušenost s TS Bohemia Brno

Tak jsem díky sloučení alfa.cz a TSBohemia byl opět donucen zboží objednané z Alfy jít vyzvednout do TSB Brno.
V TSB jsem byl naposled tak před pěti lety - tehdy se pro mě stali etalonem kyselých ksichtů mezi obsluhou počítačových shopů.

Po vstupu do obchodu nikde ani noha, jen šourům s pračkama a nějakým bincem... budiž. Nutno prokličkovat kamsi doprčic za roh, kde je civilizace a kam od dveří zaboha přes ty krámy nevidíte. Začalo to nicméně dobře - platební automat na bankovky mě zbavil typických českých neduhů s psíma očima prodavačů a věty "nemáte nějaké drobné", která ve mě evokuje žebrání bezdomovectva a nikoliv to, že by obchodník měl být potěšen, že jsem se rozhodl v daném obchodě utratit své peníze.

Zaplatil jsem, vyjel lísteček... a co dál? Za zády mi sedělo snad šest lidí v modrých trikách, čuměli do monitorů, nikdo nezvedl oči ze strachu, že by mohl být dotázán. Tak jsem tam pár minut významně stepoval... maturitní komise se pohnula jen jednou, když přišel nějaký zákazník se na cosi zeptat a nějaký stařešina v čele maturitní komise jej velmi neempaticky odkázal na kolegu, co tam momentálně nebyl.

Než jsem se odhodlal dát prostor své asertivitě (většinou mi to trvá dost dlouho, ale pak to stojí za to), vynořil se další modrák s krabičkou v ruce a vyděšeně se rozhlížel, pro koho to zboží asi tak bude... Jsem už poměrně zmlsaný, nejen počítačové eshopy mají buďto lístečkový systém, kdy přesně víte, co a jak - případně se vám věnuje od začátku prodavač. Tahle tupá ignorance mě dost pobuřuje.

No nic. TSB se nezměnila a alfa se svým sloučením s nimi bohužel odsunula z prvního místa mého žebříčku a jsou nyní pozičně blízko zmutovaného chrchla.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
A ako je to vlastne teraz s Alfou po tom, co sa prestahovali na Herspicku? Odstahoval som sa z Brna…
Michal2 09.10.2013 11:16
Michal2
::) Oni už nejsou na Minské?Nic nevím,jezdím tam dle potřeby.Klekl mi DVD přehrávač a mám v plánu ta… poslední
tuta 10.10.2013 18:07
tuta

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru