Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem domácí samolékař

Jasně a ještě tu o šípkové Růžence, brebto :-D

Aby brtník nebyl sám, tak se to o mě taky zkraje týdne pokoušelo. Pár dávek KS a je po problému. Ale asi budu otrávený.... Už prosím tě nečti ty plky rádoby odborníků, typu Heřt a spolku ala sysifos ;-)
Pro ně je automaticky jedem vše, co neznají a pouze si o tom něco přečetli a to ještě z okna vlaku, ale na druhou stranu bez problémů odkývou bobule od doktorů s chemickým složením, které páchá v organismu mnohdy nemalé škody. Ale nebudu ti brát iluze o tvé pravdě, protože dokud nebudeš mít vlastní praktické zkušenosti, tak nemá smysl ti to vyvracet, to už mě dávno přešlo ;-)

Ono CDS je lahodnější forma MMS, čili bez poněkud agresivnější kyseliny citronové. Jinak se dá pro aktivaci použít i HCL naředěná na 3,5% technické ředění, nebo 10% lékařské ředění. Pokud zase budeš tvrdit, že ti HCL vypálí díru do žaludku, tak je samozřejmě ředěná a navíc se užívá s cca. 100ml vody a po kapkách. Spousta lidí má navíc zažívací problémy právě z důvodu nedostatku přirozené HCL v žaludku a cpe v mylné víře do sebe neutralizující léky. Taky jsem byl dříve takto naivní, ale když se mé problémy se žaludkem stupňovali, právě díky HCL a betainu HCL jsem si spravil žaludek jako za mladých let :-)

Jinak to je takový problém hodit název kyselina askorbová do vyhledávače? :-)

např.
cca. 1kg
http://www.fichema.cz/cs/kyselina-askorbov-e300-potravin/838-kyselina-askorbov---vitamin-c-09-kg--e300-potravinsk.html

cca. 0.5kg
http://www.fichema.cz/cs/kyselina-askorbov-e300-potravin/837-kyselina-askorbova-vitamin-c-450g-e300-potravinarska.html

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat