Jasně a ještě tu o šípkové Růžence, brebto
Aby brtník nebyl sám, tak se to o mě taky zkraje týdne pokoušelo. Pár dávek KS a je po problému. Ale asi budu otrávený.... Už prosím tě nečti ty plky rádoby odborníků, typu Heřt a spolku ala sysifos
Pro ně je automaticky jedem vše, co neznají a pouze si o tom něco přečetli a to ještě z okna vlaku, ale na druhou stranu bez problémů odkývou bobule od doktorů s chemickým složením, které páchá v organismu mnohdy nemalé škody. Ale nebudu ti brát iluze o tvé pravdě, protože dokud nebudeš mít vlastní praktické zkušenosti, tak nemá smysl ti to vyvracet, to už mě dávno přešlo
Ono CDS je lahodnější forma MMS, čili bez poněkud agresivnější kyseliny citronové. Jinak se dá pro aktivaci použít i HCL naředěná na 3,5% technické ředění, nebo 10% lékařské ředění. Pokud zase budeš tvrdit, že ti HCL vypálí díru do žaludku, tak je samozřejmě ředěná a navíc se užívá s cca. 100ml vody a po kapkách. Spousta lidí má navíc zažívací problémy právě z důvodu nedostatku přirozené HCL v žaludku a cpe v mylné víře do sebe neutralizující léky. Taky jsem byl dříve takto naivní, ale když se mé problémy se žaludkem stupňovali, právě díky HCL a betainu HCL jsem si spravil žaludek jako za mladých let
Jinak to je takový problém hodit název kyselina askorbová do vyhledávače?