Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Nakupujete na slevových portálech?

Tak ono je to potřeba vidět i z jiného úhlu pohledu. V Paříži je taky schopna fungovat restaurace "zaplať jak jsi byl spokojen". Ve zkratce se lze říci, že restaurace byla bez cen (u jídla) a člověk zaplatil na základě toho jak byl spokojen. Týpek v Paříži si pochvaloval, že v průměru se mu vede lépe než kdyby měl ceny.
Vyhlášený kuchař se snažil o totéž v Praze a po 4 měsících skončil se sekerou 130tis. a to jsem ještě narazil na stížnost na spotřebitelském serveru, že i když měl nějaký český ovarový pepíček rezervaci, dopředu (cca 2 měsíce), tak pan majitel zavedl ceny a dotaz zněl: "Mám ještě na základě rezervace nárok na jídlo zadarmo?"
Takže když to shrnu, tak český zhovadilý balík ještě ani neochutnal, ale už věděl, že to bude ZADARMO...

Takže ono ve finále jestli to co tu je za "restaurace" není pro ten český plebs (čest vyjímkám atěm se tímto omlouvám) víc než dost... Prostě jaký národ taková vláda, podnikatelé, restaurace, úřady atd...

Co se týká slevových portálů, párkrát jsem tam koupil víkend v nějakém penzionu, nebo wellnes a můžu říct, že vesměs spokojenost. Ty hotely takto vyplňují mimosezónní výpadky a žádný dvojí metr jsem nezaznamenal. Zboží tam nekupuji, tam nemohu posoudit.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat