Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Máte rádi trolly?

Hosi ja sa vam divim, vacsina z vas je gausovej krivke inteligencie viac vpravo a napriek tomu mate nejake zatmenie logiky alebo co
Nadavate na trola a pritom mu zobete z ruky.
Co potrebuje trol? Trol potrebuje dialog, trol nevie monologovat lebo to ho nebavi. Preco reagujete na vlakna niekoho koho nemusite? Preco mu skacete na spek a zacnete s nim debatu? Trola znicite velmi jednoducho a to tym, ze ho budete ignorovat, Staci ked vacsina jeho vlakien bude bez odpovede a strati okamzite dalsiu energiu na trolovanie.
Okrem toho takych 10 debat na prvej strane od jedneho uzivatela bez odpovede sa uz da brat ako vyrazna kozmeticka vada a je to dovod na udelenie prveho historickeho banu na debatach.
Ja to nechapem, ze si to neuvedomujete...nadavate na Alfonza a napriek tomu prispejete takmer do kazdeho jeho vlakna, nadavate na Ficku a napriek tomu reagujete neustale na jeho opakujuce sa vypady (tie uz nie su ani vtipne ani zabavne lebo furt toci to iste a stale s nim niekto o tom debatuje) a pod.
Rada je jednoducha, reagujem len na vlakna, ktore ma zaujimaju, odpovedam len cloveku, ktory mi za odpoved stoji. Ak nemam rad Alfonza nepozeram si jeho vlakna, nereagujem na jeho prispevku, ak mi lezie na nervy na Ficka takisto ho ignorujem.
Nie je to az zazracne jednoduche?
P.S. Niektori z vas by asi radsej uvitali keby taky Alfonz dostal ban, ale ja sa nestranne pytam zaco? Zatoze nadhodil temu a vy si tam s nim pisete? Od toho predsa debaty su. Alfonz dostane ban vtedy ked bude prva strana debat zasrana od jeho topicov, na ktore nikto nereaguje a budu tak zaberat miesto inym. SKor to nema logiku a skuste sa zamysliet na svojim pristupom k tomuto "problemu". IGNOROVAT sa to vola.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat