Jaká sluchátka kupujete k mobilu?
Jaká sluchátka kupujete k mobilu?
A jak dlouho vám vydržej?
Já kupuju za pade u číňanů, zvukovou kvalitu u těch špuntů neřešim,
do MHD to stačí, ale štvou mě kabely. Časem tuhnou a lémou se (cca 2 měsíce).
Jakou máte zkušenost s dražším tovarem tohohle typu?
Koss Porta Pro. Výdrž roky
Takový nákup ale stojí na pováženou, protože někdo potřebuje buď nějaké kvalitní sluchátka a jiný zase na levná sluchátka, protože je často ztrácí
Liguaro - redaktor www.loftmag.cz
Každý ucho mám jiný, žádný normální špunty mi nepásnou (buď levý, nebo pravý...).
Kupuju taková sluchátka, u která se dají zavěsit "za uši". Teď mám nějaký laciný Hamy. Neosvědčily se mi Kossy, vnitřek zahnutí měly "vybraný" a škrábaly za ušima.
Na doma mám velký "bagry", taky od Hamy - měly za tu cenu dlouhatánskej kabel.
Prý bagry Ty mám taky, legendami opředené Tesly ARF 300. Kroucený kabel, kterým by šlo napájet míchačku, mušle izolující tak, že by posloužily i v onom bagru, hlavový most z 1 mm pásku oceli apod. Zvukově (ne)překvapivě skvělé. Ve své době (půlka osmdesátek) to stálo cca 800,- Kč, což nebylo málo. Nyní zakoupeno na aukru za pětikilo, původní pětikolík nahrazen Jackem.
Ty jsme měly v knihovně. (´80)
V Krakově, né Poland, Praha 8.
edit odpovídám na Kůpra, ale řadí se to jinam...
Řadí se to dobře, aspoň podle tvůrců engine. Dokud diskutují jen dva, tak se neodsazuje, aby to šetřilo místo. Bohužel pak strom ztrácí smysl, ale to nevysvětlíš. :)
Doma jsem našel ta sluchátka níže. Nahoře mají logo "černé K na bílém podkladu" a napsáno "typ S2 stereo 2x16 Ohm". Nezná někdo výrobce? Hrají moc hezky, až na to, že levá mušle ze začátku trochu basově chrčí, ale asi po 10 minutách (zahřátí?) je zvuk čistý. Možná nějaký studený spoj?
Výrobek Kovopodniku Brno
Nech je připojené k nějakému zdroji zvuku a nech je třeba hodinu rozehrát, je možné, že jak dlouho nehrály, tak potřebují rozhýbat.
Snažím se přijít na to, co by se mělo na měniči rozhýbávat vzhledem ke konstrukci, ale nemůžu na to kápnout...
Membrány, mohou být ztuhlé - zpuchřelé závěsy. Třeba.
Už něco na mé hlavě nahrály, pomáhá jenom "zahřát", třeba i chvilku držet ruku na tom venkovním plastu.
Proboha, kolik to váží? Kdysi jsem něco podobnýho někde zkoušel (nějaká hudební knihovna), bych měl strach o krční páteř, mít to na hlavě pár hodin.
Hele dá se to na hlavě vydržet, nemá to extrémní přítlak. Třeba při lehu na zádech mají tendenci sklouzávat dolů. Kroucený kábl je dobrý, když ležím na posteli a mám to natažené od hifi, tak to je přes půl pokoje. Jen to třeba zaháknu pod notebook, aby to netahalo a je to
Kuchyňská váha ukázala něco pod 550 gramů. Sedět s tím např. u počítače je trochu nepohodlné, ale na relaxaci do postele se dají v klidu použít.
Ty kroucený káble byly mor, ač dlouhý, tak stejně krátký.
Bagry?? Od potomstva jsem se poucil, ze uzavrenym sluchatkum se rika brambory.
ARF 300 pouzivam kdyz nechcu slyset nic nez muziku, jinak Koss PortaPro.
K mobilu používám dva typy sluchátek.
Nejčastěji mám u sebe Klipsch Image S3, koupil jsem je k Vánocům místo Creative EP-630, těm bylo 5 let a stále fungují. Když třeba někam jdu a vím, že nebude problém někde schovat větší sluchátka, beru si Sennheiser HD-428, k tomu Fiio E5. K obojemu používám Nokia BH-214, můžu si tak hrát s mobilem a nepřekáží mi kabel.
Všude s sebou tahám Sennky HD-25, mám je už asi 3 roky...
Nekupuju, používám ty co jsou tam připibalené, zatím drží.
Ty co jsou tam přibalený vyhazuju a žádný jiný nekupuju. Hudbu na mobilu neposlouchám...
Co to je připibalit?
Ta přibalená sluchátka obvykle stojí za pendrek... Nehledě na to, že špunty nepoužívám, bo mi to v uchu vadí.
AKG K450.
Zásadně špunty protože pecky mi neustále vypadávají z ucha.Co se týče značky tak se spokojím se sluchátky za tři pětky od vietcongů ale doteď jsem měl špunty od Sony a vydržely mi bezmála rok a půl.