Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Česká pošta a velká čokoláda v dopise, doručení?

S tim psem +- souhlas, i kdyz to neni tak jednoduchy, ty asociace dej-trest se muzou vztahovat i k jinejm jevum nez "dej aktivne psem provozovany prave ted", takze i trest napr. ulozeny na miste muze byt vztahovat k mistu, a ne jenom k zakousnuty slepici, co na tom miste lezi. Je to ovsem dost individualni, narocny na kvalitni provedeni a nespolehal bych na to.

trestný čin je každý povinen hlásit jinak je spolupachatel

to je zase jen castecna pravda. Zaprve ne kazdy(napr. advokati nebo knezi pri zpovedi maj vyjimku, v neposledni rade ne osoby blizke - i kdyz bych se bezpecne dozvedel, ze manzelka nekoho zabila, udat ji nemusim). Za druhy se to nevztahuje na kazdej trestnej cin, jen na nektery taxativne vyjmenovany(a tak treba nemusim bonzovat svyho dealera, protoze par. 283 zrovna vyjmenovany neni) a nakonec za treti, nestavas se spolupachatelem, ale pachatelem trestnyho cinu dle [url=http://zakony.centrum.cz/trestni-zakonik/cast-2-hlava-10-dil-8-paragraf-368
]paragrafu 368 Neoznameni trestneho cinu[/url] kde hrozi maximalne 3 leta, coz s palkama napr. za vrazdu nema moc co do cineni.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat