Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Máte rádi pálivé jídlo?

Zdravím,
najdou se tady stejní šílenci, kteří si myslí, že jídlo, které nepálí je nudné? :-) Včera jsem byl v Brně na Chillibrani a měl jsem možnost ochunat psychárnu, která se tam jedla ve finále. Jde o The Source extrakt (7.1 mil SHU). Totalní peklo, po exutí 3 jogutů jsem se poblil. Nechápu jak to mohli ti závodníci vydržet 4x...:-)

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Kolega dotáhl do práce cosi od My-Chilli, myslím že z paprik s chmelem nebo co, pálila dost strašně…
dark_st 30.03.2016 17:04
dark_st
Dneska ses zaregistroval a hned taháš nahoru starou debatu. Když chceš reklamu, tak si ji na férovku…
Prasak 30.03.2016 19:32
Prasak
Ať už je to reklama nebo ne, tak mezi chilli fanoušky je věc známá, že produkty my-chilli.eu jsou ne… poslední
MaSo 31.03.2016 10:28
MaSo

Dneska ses zaregistroval a hned taháš nahoru starou debatu. Když chceš reklamu, tak si ji na férovku zaplať, tohle je ubohý.

Ať už je to reklama nebo ne, tak mezi chilli fanoušky je věc známá, že produkty my-chilli.eu jsou nejlepší domací chilli omáčky na našem trhu. Dělají to kluci, co pořádájí chillibraní v Brně, takže profíci každým coulem, a je to fakt lahoda!

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru