jedlo má byť jedlom,trhanie rekordov je o trhaní rekordov,nie o jedle ako takom,pokial si dám napr. baraninu,chcem ju v jedle cítiť,pokial idem skúsiť rekordne štiplavú papriku,tak chcem cítiť rekordne štiplavú papriku,v tom prípade k nej nepotrebujem mať iné prímesy a la ryžu,knedle a spol,dobré a chutné jedlo je o tom,že všetky chute v ňom budú vyvážené,nie o tom,že nejaká korenina prebije chuť všetkého ostatného...osobne nemám problém zjesť 8-10 kusov Bhut Jolokia/Red Scorpio/Habanero papričiek naraz,ale určite by som si ich nenakrájal do napr.vepřo-knedlo-zela,aby to malo tú správnu chuť....pre mňa osobne bolo napr. velkým sklamaním wasabi,kým som o tom len čítal,aké je to extrémne štiplavé,tak som si o tom myslel svoje,ale keď som to prvý krát naozaj ochutnal,tak som skonštatoval,že v podstate nič moc,resp.štípe to v podstate rovnako ako europsky chren,žiaden extrém.....takže môj osobný záver je,že dobré jedlo je o vyvážení chutí jednotlivých komponentov,nie o ich zabití jednou prevažujúcou....