Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Za jak dlouho vyhlásí ČR bankrot?

Protoze tenhle smer je proste nerealnej, a zase opakuju, podivej se na Hegera, kterej chtel usetrit par korun a nakonec jim musel pridat.

A pokud s tím v zásadě souhlasíš, proč volíš levici nejhrubšího zrna?

Vysvetlim na prikladu, ti lekari se k tomu vylozene hodi. Lekari chteji zit v socialismu, chteji byt statem dobre placeni, tak jak tomu je nyni, co v zadnem pripade nechteji, aby doslo k zefektivnovani zdravotnictvi a platbe za skutecne provedeny ukon nikoli statem, ale objednatelem a prijemcem toho zdravotnickeho ukonu v jedne osobe. Kdyz se ale lekare zeptas, zda-li by mel byt ve spolecnosti zaveden socialismus, okamzite to odmitnou a reknou ze to je nesmysl. Toto chovani je minimalne v CR typicke (jak je to jinde nevim), kazdy chce zit v socialismu, ale jen ON SAM, ostatni maji podle nej zit v kapitalismu.

Uznavam tedy, ze onen striktni kapitalismus (v pojeti programu Svobodnych) je utopie, proto navrhuji druhou moznost, kterou sam uznavam a tedy pokud nejde abychom vsichni zili v kapitalismu, pojdme tedy zit v socialismu, ale vsichni! Uplne ta nejhorsi moznost je prave to, aby nekdo zil v socialismu (lekari, "zeleni" podnikatele, ...) a zbytek zil v kapitalismu (a musel na tyhle vychcanky makat).

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat