Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Za jak dlouho vyhlásí ČR bankrot?

Nemluv o te "zelene" dotaci (me se jen libilo, jak vas M-Pol nachytal :-)), mluvme o tom zdravotnictvi.

Nasel jsem si to v programu Svobodnych a precetl. Moc se mi nezda, ze takovou kapitolu, ktera je jednim z nejvetsich konzumentu verejnych penez odbyli takovym odstaveckem, ale dobre jsou tam nastineny zakladni teze. Naprosto 100% se vsim souhlasim. Presne tohle rikam uz asi 10 let. Ale je to naprosto nerealne.

Jelikoz me tahle oblast dost sejri, tak jsem si delal takovy pruzkumecek, kdy jsem lidem (i tem, kteri o sobe tvrdili, ze jsou zasadne pravicovy volici a socialismus je svinstvo) pokladal dotazy ve smyslu toho programu Svobodnych, nenasel jsem JEDINNEHO sympatizanta, vsichni mi rekli, ze si snad delam blazny, ze oni nebudou platit u doktora, ze to je povinnost statu se postarat o jejich zdravi!!! Namital jsem, ze preci si zridi pojisteni a nasledne jim to proplati pojistovna, coz muze probihat i bezhotovostne a k doktorovi zadne penize nosit nebudou, ze jde jen o to, aby bylo jasne, jaky vykon doktor provedl a ze ten vykon provedl tomu dotycnemu za ty jasne dane penize. Pry jsem se zblaznil, placam nesmysly, ...

Pokud budou Svobodni toto opravdu prosazovat, nejen ze je nikdo priste volit nebude, ale tohle je zrale na revoluci. Opakuji se, ale podivej se jak dopadl Heger, kdyz chtel na zdravotnictvi usetrit par korun, zacali lekari vyhrozovat odchodem do zahranici (at tahnou!!!), zacali stavkovat, brat si nemocne za rukojmi, lidem zacali tvrdit, ze az onemocni, tak je nebude mit kdo lecit a to se delo. Nakonec Heger couvnul a misto toho setreni jim jeste pridal.

Tady jednoznacne vidis, ze program Svobodnych je naprosto nerealny a vubec nema cenu se s nim zabyvat. Radeji budu volit komunisty, kteri mi neslibuji vzdusne zamky, ale realnou socialni politiku.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat