Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Za jak dlouho vyhlásí ČR bankrot?

Ceska republika je nastesti stale jeste vyrobni kolonii Nemecka a teda nam krach hrozi leda v pripade jejich krachu. Pokud jsi nahodou zmaten z kalouskovych cancu o dobrem hospodari, tak ver, ze neco takoveho funguje u jednotlivce, nikoli u statu. Kalousek to bud moc dobre vi a jenom plka, coz mu hlupaci zerou nebo je tak vychlastanej, ze mu to uz hlava nebere.
Ve skutecnosti je cely system postaven na dluhu a ti kteri pujcuji (banky) nutne potrebuji, aby jim staty dluzily a ani nahodou nemaji zajem o nejake vraceni dluhu. Platit je treba jen urok z dluhu. Ten samozrejme plati bezna populace a urcite ho nesplaci a nechteji platit ti, kteri se na jeho tvorbe podili - bohati manazeri bank atd. a ti maji ekonomickou silu na to, zajistit si, aby ho take neplatili. Timto zpusobem se da pokracovat pomerne dlouho a jen ti nejvetsi zoufalci jako je Recko nebo Kypr se dostali do situace, kdy uz nejsou schopni platit ani ten urok, takze to za ne musi zaplatit nekdo jiny, coz v tomto pripade budou nejspise obyvatele Nemecka. System tedy zkrachuje az tehdy, az nebude schopen ci ochoten nikdo platit urok z dluhu.

A ze se stale opakuji, ale ja bych teda bral i tu cinskou kolonii vzhledem k tomu, ze nam realne hrozi, ze se zase staneme kolonii Ruska, ono je totiz vsechno lepsi nez ta bohuzel pravdepodobna varianta.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat