Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No a co. Ty feťáky se sedlovou trubkou v prdeli mám rád jak bodláky na kalhotách.
Georgij Gadjukin 30.08.2013 19:37
Georgij Gadjukin
No, já to beru tak, že buďto je Štybar čistý a o to sladší ten úspěch je a nebo čistý není a pak je…
Moas 30.08.2013 21:44
Moas
Vetsina tech cyklistu tam je cistejch, to jsou jen takovy medialni pohadky o dopinku apod., ono je t…
RedMaX 30.08.2013 22:12
RedMaX
Ve spouste veci s GG nesouhlasim, ale tady se trefil. Mam kamarady mezi sportovci i cyklisty a drtiv…
Radek 31.08.2013 12:06
Radek
Pak si zajed do hor a ten 30km prumer udelej v par kopcich. Oni vysoko prekracuji 30km/h i kdyz jedo…
Potkan007 03.09.2013 21:34
Potkan007
pod 15 se snažím nejít ani v táhlých stoupáních. Přece jen nejsem závodník, ale rekreační cyklista… poslední
RedMaX 03.09.2013 22:33
RedMaX

Vetsina tech cyklistu tam je cistejch, to jsou jen takovy medialni pohadky o dopinku apod., ono je to logicky, netrenovanymu cloveku se to musi zdat jako nadlidsky ty vykony, ale ono je to opravdu o tom treninku. ja chapu, ze je tezky si to predstavit, ale jako ty chodis kazdej den do prace, tak oni chodej denne na kolo, no bodejt by nebyli namakany. :-)

Ve spouste veci s GG nesouhlasim, ale tady se trefil. Mam kamarady mezi sportovci i cyklisty a drtiva vetsina cista neni. Teda tech, co neco vyhravaji a jezdi extratridu, at uz na narodni nebo mezinarodni urovni. Jsou jen napred pred komisarema. Stejne jako atleti a dalsi. Dnes to bez toho nejde a lidi s ejen deli na ty, co to vi a na ty, co neuveri a tvrdi, ze prece kdyz od rana do vecera trenuji, tak musi byt namakani. Neni to ale pravda. Bobulky papaji skoro vsichni. Dokonce to obcas zerou i fotbalisti v nasi pralesni lize.

Sedni si nekdy na kolo a zkus ubohym a naprosto trapnym prumerem 30km/h ujet 200km. Samozrejme musis mit fyzicku. Jinak to nedas. Pak se zamysli a uvedom si, ze oni napr. na TdF maji prumer 45km/h. Jezdi denne vic, nez 200km, krom par volnych dnu. Pak zajdi za jakymkoli jinym vrcholovym sportovcem a zeptej se ho na jejich vykony. Uvidis, co ti reknou. Pak si zajed do hor a ten 30km prumer udelej v par kopcich. Oni vysoko prekracuji 30km/h i kdyz jedou horsky etapy.

Pak si zajed do hor a ten 30km prumer udelej v par kopcich. Oni vysoko prekracuji 30km/h i kdyz jedou horsky etapy.

Nějak si pomáhat budou, ale nic to nemění na tom, že každý z nich musí hodně trénovat. Třeba já jezdím po rovině průměrně 25, do kopce podle chuti a zbývající energie, pod 15 se snažím nejít ani v táhlých stoupáních. Přece jen nejsem závodník, ale rekreační cyklista a zatím co oni přijedou do cíle a padnou na hubu, já přijedu domu a povinnosti volaj. Můžu polykat co chci kolikrát za den chci a jako oni nepojedu i když si odmyslím odoperovanou vadu srdce. Některé lidi jezdící se mnou štve, že jezdím prakticky stabilní rychlostí. Jedu 25, po rovině, ostatní se tvářej, že by jeli rychleji, jenže přijde kopec a já pokračuju, zatím co oni zpomalí.

pod 15 se snažím nejít ani v táhlých stoupáních. Přece jen nejsem závodník, ale rekreační cyklista

No presne, takovy kydy jako, abych si zajel do hor a udelal 30km/h v kopcich. Na to, ze jezdim v lete trochu pravidelnejc a letos ani to ne a tech 15km/h v mirnym kopci taky dam, tak je to uzasny. No a oni trenujou celej rok.

Jinak kdyby to bylo o zobani, tak ted na Vuelte jim dali kopec prej s misty 30% a rikal otec, ze se tam kroutili, ze by bylo rychlejsi, kdyby to vybehli. :-D Ja proste na nejaky dopinky neverim, blbec se najde ale systematicky to neni.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru