Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Zdeněk Štybar vyhrál etapu na Vueltě!

To uz jsem slysel mnohokrat, takova cyklisticka latina, sam o tom nic nevim, ale mam kamarady, kteri zerou bobule.
No vsak ja taky papkam prasky - Vitamin C, B-komplex, Vitamin B12, Vitamin B5, Vitamin D, VEG1. Vlastne jeste Pangamin.
Taky bych k tomu mohl pridat vapnik, zelezo, zinek, selen, ale kaslu na to, by to lezlo uz hrozne do penez, stejne tak Wobenzym, je to drahy.
Co tim chci rict, samozrejme, ze jsou doplnky stravy dulezity zvlast pro cyklistu, kterej musi byt ve 100% kondici, ale neni to zadnej dopink.

Tyhlety reci typu "zkus si to sam", to je prave totalni nesmysl, kdybych to dokazal, takovej vykon jako oni, tak jsem uz davno prastil s praci, kterou delam a jezdim profesionalne na kole. krome toho treninku je potreba samozrejme i talent - respektive prirodou dana vybava, kterou nema kazdy, napriklad u atletu bylo zjisteno, ze maji vetsi prumer plic nez bezna populace, se tak proste narodili, zase zadnej dopink.

Jinak co se tyka mych vykonu, tak na silnicce nedam vic jak 100km, mam spatny zada, o prumer 30km/h jsem se kdysi snazil, ale nabil jsem si hubu, nevsiml jsem si diry v silnici, tak uz jezdim opatrne, ono by to nemel byt problem, ale nejezdim na tech silnicich sam a cyklisti se neustale autum vyhybat pri zavode nemusi, narozdil ode me, takze pokud chces na 100km udelat prumer 30, musis jet ve skutecnosti rychleji, abys dorovnal chvile kdy zbytecne brzdis.
Jezdim casteji na horakovi, prumer je mirne nad 20km/h, nejvic mam v kuse najeto 250km, ted bych to nedal, jezdim totiz hrozne malo, je to proste jenom o tom treninku.
No a stejne je to u tech profiku, kdyz maka 200km kazdy den, tak samozrejme musi jet uplne jinou rychlosti nez ja, kterej to jedu 10x do roka v lete.

Je usmevne si myslet, ze jsou doperi pred komisarema, s dnesnim pokrokem v chemii a medicine neni problem odhalit cokoli, proc myslis, ze temer kazdy zavod na jednoho cloveka z 200 clenneho pole prijdou? Prave proto, ze ten jeden blbec dopoval a nechapal, ze nema sanci proti dnesnim technologiim.

(netvrdim, ze jsou cisty vsichni, ale je to spis vyjimecne, jak rikam prumerne jeden na zavod, kde startuje 200 lidi)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat