Dovolím si tvrdit že bůček s kostí je k pečení lepší.Kosti dodají chut masu a výpeku,tak jak se vývar dělá z kostí.
Já cibuli syrovou rozmixuju,smíchám s koření,pepř celý- čerstvě podrcený,dijonskou hořčici,kmín,trošku římského kmínu,mletou papriku,česnek.Syrový maso nařežu přes kůži,osolím a směs do masa ze všech stran vetřu.Nechám přes noc hajat v lednici a pak to podleju,přidám sádlo,zakreju druhým plechem a šup s tím do rozehřáté trouby péct.Prvně kůží dolů,po 2 hodinách obrátím,až je to měkkoučký ,sundám vrchní plech a otočím kuží hore a udělám kurčičku.
Nejraději to žeru na dřevěným prkýnku s křeníkem,plnotuč.hořčicí,syrovou cibulí,kyselím okurkem a kozíma rohama.Občas přikousnu čerstvý chléb a zároven ho používám na utření ruk.