Fetu jsme nedavno meli, v grilovanych rajcatech. Mooooc dobry to bylo Kdyz jsme byli v Recku pred x lety, tak jsme tam taky meli nejake pecivo s fetou vevnitr.
Obecne je mi to celkem jedno.. zeru vetsinu tech beznych syru co se vyskytujou v kramech, eidam, krolewski, gouda, hermelin, camembert a tak. Balkansky syr na sopaku je bozi. Jadel, korbacky mnam. Mozarella je super v bagete s rajcaty nebo jen se samotnymi rajcaty, bazalkou a olivovym olejem - ano, nema moc vyraznou chut, ale mne to celkem vyhovuje. Dlouho jsem nemusela nivu, pak jsem se naucila jist syrovou omacku z nivy, nedavno uz i nivu v grilovanych paprikach.. tak mozna se casem naucim davat si nivu i na chleba s maslem, jako to delaji mama s brachou.
Ale jinak smrduty syry eeeeeeeeee. Za syrecky jsme dycky mame nadavali, bo to tam cely zasmrdela