Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Základní nepodmíněný příjem

jestliže jedno procento obyvatel ovládá většinu dostupného bohatství, pak takzvaný volný trh odráží jen to, co považují za užitečné nebo důležité oni, nikoli zbývající procento populace

Tahle veta si zaslouzi vypichnout. Je to totiz perfektni definice toho, proc ac mam zdanlive pravicove nazory - vcelku bych i souhlasil z programem Svobodnych, volim levici. Protoze ta pravicova politika a trzni hospodarstvi proste nefunguje.

Jinak bych podtrhl vsechno co v tom clanku autor pise, sam to rikam taky. I moje prace je na hovno, sice neni uplne zbytecna na rozdil od praci jinych lidi se kterymi se potkavam, ale vim, ze kdyby se delala jinak, sla by delat o 1000% lepe, ale ja ji musim delat tak, jak mi to naridi nadrizeny a toho k tomu zase nuti jini a samozrejme take penize, ktere za praci dostaneme, protoze kdyby se to melo delat treba o tech 1000% lepe, zabralo by to 200% casu, coz ja dle meho vyhodne, ale na to nikdo nehraje, cas je predem dan a nesmi se presahnout.

A mimochodem zrovna minuly tyden jsem cely jeden den byl u zakaznika predstirat praci, bylo to potreba, protoze jsme vedeli, ze to kvuli chybejicim nahradnim dilum opravit nedokazeme, ale kdybychom se o to nepokusili, plynulo by dle smlouvy penale.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat