Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Prague Pride (Jak se vám líbí?)

Defektní bylo myšleno jako nenormální ve smyslu toho, že přírodní "norma" nutná k zachování druhu je bezesporu heterosexualita. Vše ostatní už je mimo tuto normu, tudíž je to odchylka, úchylka, defekt, odlišnost. To jsou jen slova. Každý si to může nazývat jak chce, ale jisté je, že to není "normální". Snad chápeš jak to myslím.
Je jedno jak si ten, kdo zneužívá malé děti říká, nebo jak je nazýván odborně psychiatry. Chtěl jsem tím říct, že i takový člověk si třeba bude za pár let pro svou "lásku" a její projevy nárokovat stejná práva jako dnes buzeranti.
Ty pochody jsou nesmysl. Buzny byli vždy, to je pravda. Za komoušů i třeba za třetí říše. Jenže rozdíl je v tom, že svou úchylku nedávali veřejně najevo, ale prdele si prznili pěkně doma v soukromí.
Vadí mi, že dnes se ty pochody staví tak, že oni jsou hrdí. A heterosexuálové aby se za svoji orientaci pomalu měli stydět.
Ty průvody podporují města a různé organizace. Kdyby raději podporovali zvýšení porodnosti, podporu tradiční rodiny, postavili dětský hřiště nebo koupili do nemocnice nějaký vybavení atd...

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...