Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Prague Pride (Jak se vám líbí?)

Ano, homosexualita je zastoupena i v přírodě. Ovšem není to přírodní norma. Pořád je to úchylka. Taky takovým jedincům není ničím a nikým umožněno splodit a vychovávat potomstvo. Protože tak to zařízený prostě od přírody není. Rodí se mentálně postižení lidé, fyzicky poškození lidé a zvířata a stejně tak je poškození i to, že se někdo narodí jako buzna. Navíc, dnes polovina lidí co o sobě hrdě prohlašují, že jsou buzeranti, tak činí jen proto, že je to in.
Já jsem tolerantní do té míry, že jsem ochoten uznat právo na to, že se někdo narodí jako úchyl. Proti tomu nic nemám. Vadí mi to, že se úchylka povyšuje na jakousi normu.
Co až nám, stejně jako buzny, začnou tvrdit i pedofilové, že se tak narodili a že mají také právo na lásku. Co na tom, že objektem jejich zvrácené lásky jsou malý děti...
Průvody deviantů jsou naprosto nechutný a zavrženíhodný. Když už se oháníš přírodou, ukaž mi případ, kdy si to lesem štráduje průvod několika stovek teplejch jelenů a nebo někde kolem vody stovky kačerů (u nich je homosexualita známá).
k takovým pochodům je potřeba postavit se stejně rozhodnou silou jako třeba v Rusku, Polsku, Ukrajině...
http://www.youtube.com/watch?v=5--BW7bLtLg

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...