Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jak loupete banán?

Popíšu tedy svůj postup konzumace banánů protože vidím, že tady je spousta nepravd a smyšlenek o tomto ovoci.

1.) Zásadní je jíst polozralé plody, resp takové, které nevykazují známky hnusoty - černoty. Tím získáme plod, který nevykazuje autodestrukční schopnosti a je chuťově vyvážený.

2.) Levou rukou uchytím plod přibližně v polovině jeho délky.

3.) Pravou rukou naznačím nehtem na vnitřní straně oblouku u kořene stopky malý řez. Současně stopku odlomím a část slupky i se stopkou stáhnu směrem dolů, tedy k bubákovi.

4.) pokračuji loupáním jednotlivých pruhů, kterých vytvořím 3-4. Slupku stahuji přibližně do poloviny banánu.

5.) Získam polotovar, vhodný již k částečnému pozření, tedy obnaženou část můžeme sníst. Část plodu, která stále vězí ve slupce tvoří v dlani levé ruky držátko banánu a slupky přehozené do stran přes uzavřenou ruku dodávají stabilizaci.

6.) Ve chvíli, kdy je obnažená část plodu pozřena nezbývá než postupně stahovat jednotlivé části slupky směrem dolů, které tímto plod obnažují a zároveň zbytek banánu v ruce stabilizují. Současně přesouvám úchop levé ruky přibližně z poloviny plodu do jeho spodní třetiny až níže. V poslední chvíli vyhryzneme zbytek plodu z růžice slupek přehozených přes ruku.

7.) Slupky v ideálním případě kompostujeme.

Opačný postup degraduje lidskou rasu na úroveň nižší než jsou primáti!

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat