Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Hudba, hudební styly a vy

Jasne Damiens byl pruser a dodnes nechapu jak na to mohl Láďa kejvnout . Paradise Lost a One Second byl uz taky takovej odvarek, ale jeste se to dalo, pro me best Draconian Times.

Je velka skoda, ze spousta kapel, ktery hraly ve svy dobe nadhernou tvrdou , hutnou muziku pak otocily a brutalne zkomercnely :.( Treba Megadeath, nepochopim, to se fakt neda, nebo mnou zminovany Tiamat, jejich Wildhoney z roku 1994 byla bomba, ale pak uz se to jen horsilo .....

Proto stale vic a vic obdivuju skupiny, ktery se nezalekly a jedou si to svoje, nechtej za kazdou cenu urvat kus na komercnim trhu plnym hudebnich mrzaku.
A jeste neco si neodpustim, je s podivem jak dnesni mladez absolutne nevi co posloucha. Priklad, muj syn prisel s nejakou Rapovou veci a bral to jako neco spasnyho, nevim co to bylo za skupinu, ale byla to predelavka ( naprosto silena ) Zeme Vdalena od BSP. Kdyz jsem mu pustil original, jen valil oci a nechapal jak ze je to stary a hlavne jak to nadherne zni.

Dnesni " hudba " ma jen rytmus, zadnou melodii, je to strasna skoda, jeste ze jsem zazil jinou dobu, kdy se opravdu hralo a skladalo .

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat