Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Hudba, hudební styly a vy

Koukám na to studio od chemiků a na to jaký mají ansábl, nic moc tvorba, snad jedině skladba Hey Boy, Hey Girl a Galvanise vybočuje z nudy.
Proti tomu např. studio od Bill Leeb z Front Line Assembly http://www.releasemagazine.net/wp-content/uploads/2013/07/billleebinstudio-460x343.jpg
je celkem skromné a jedno LP lepší než druhé. Taky už se nejedná o žádné mladíky v hudební branži, ani o hvězdičky s jepičím životem a stejně jako Kraftwerk mají obrovskou zásluhu na prosazení elektroniky na hudební scéně. Spousta interpretů to bude mít, co se skromnosti studia týče podobně, takže to není o vybavení, ale o talentu, čili i za málo peněž lze vytvořit hodně dobré muziky :-)
Je ale fakt, že ty dnešní moderní elektronické styly jedou pouhou tupou smyčkou, která se neustále opakuje a pak ještě často samplují starší fláky. Když takový výtvor má pak někdy více jak 8 minut, tak má z toho člověk hlavu jako balón a má toho opravdu dost. Inovací a nápadů je už bohužel jako šafránu. Melodie ta se už asi taky moc nenosí a texty se z elektronické hudby také velmi rychle vytrácejí, natož aby měli co říci. Chápu, kdo by se s tím zdržoval, ono to chce totiž používat hlavu. Ale o nic nejde, každý ať si poslouchá co se mu líbí, tj. i ty odrhovačky z komerčních rádií, třeba i toho drsoně pod pseudonymem Riťmus, to je každého jeho věc :-)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat