Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Hudba, hudební styly a vy

Osobně nesnáším cokoli co šlo kolem techno, dechno, house, trance a takové ty sračky, tj. tupá elektronika bez kousku invence (a ještě je poznat, že si "autor" hrál s mixpultem a zrovna mu z toho vyšlo něco, co má mocinky moc decibelů) a zároveň podobně tupá dechovka ("umcaca umcaca", "táá dá dy tý já.."; i když tam to aspoň hrají na normální nástroje).

Jinak můžu všechno, i když obecně nemám rád české/slovenské napodobovače/otextovávače cizojazyčných písniček, snad s výjimkou Nohavici.

Co fakt můžu, je Pink Floyd, Roger Waters (můj nej, nej, nej), Jethro Tull, Jeff Beck, Neil Young, Leo Cohen, ale třeba taky Nightwish nebo některé věci od HIM. Samozřejmě Black Sabbath + Ozzy, Iron Maiden, Judas Priest, Metallica, Apocalyptica, Sweet, UFO, Van Halen, některé věci od ZZ Top, starší Bon Jovi, Fleetwood Mac, Iggy Pop, maďarská Omega. Jinak klasický střední proud, pár písniček od Coldplay, Tom Petty, Bronski Beat apod. Nesmím zapomenout na Kraftwerk!!

Z československých pak jednoznačně Horkýže slíže, Nohavica, Čechomor, České srdce. A nej písnička je Planeta Hieronyma Bosche od Progres2. Naopak naprosto nesnáším Pražský výběr, když se chci čas od času odreagovat, tak 3sestry a Morčata na útěku (ale to je už fakt úchylárna) :-)

Asi jsem ještě na spoustu zapomněl, ale to tak se mnou bývá, vzpomenu si, až když to slyším, nebo když dostanu chuť si něco pustit..

edit: jinak dnes Roger zase bourá zeď v O2 aréně.. :-) (už jsem byl minule, tak vynechávám).

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat