Na jaké "nejvzácnejší" zvíře jste si šáhli?
Asi sem magor...
No nic otázká zní : Na jaké "nejvzácnejší" zvíře jste si šáhli?
Takže já si šáhl na Losa.
Asi sem magor...
No nic otázká zní : Na jaké "nejvzácnejší" zvíře jste si šáhli?
Takže já si šáhl na Losa.
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Na kočku . Mnohokrát. Naposled dnes v noci.
Marta Jandová, a hned několikrát
Hmm, nešáhl si někdo z vás na Jolandu?
to něco je?
Reaguješ sám na sebe?
jsem se uklikl no, ale k tvému dotazu - ano, sám na sebe reauguji, také do dost odnáší pravé zápěstí.
tak neuklik, jen nechápu systém odsouvání příspěvku, wodráškování.
Odrážka je tam, jen když je to potřeba. Pokud jdou příspěvky časově po sobě, tak se neodrážkují a jen se řadí pod sebe. Představ si to spíš jako timeline :D
KISS princip jim asi nic neřiká..
ne, reakce, pokud jsou chronologické, tak se nevětví - šetří to místo.
asi som nejaky divny ale nechapem, mne sa vsetko odrazkuje spravne
P.S. len nechapem preco prva reakcia nema Re: listu, potom Azorova zas ma Re: listu, a potom posledne zas nemaju Re: listu. Nejake nahodne sa mi to zda
P.S.2. aha uz to chapem, Re: lista je len vtedy ked je potom na to aj dalsia odpoved kdesi nizsie. Neni to hned jasne. Ja by som to u prvej reakcie re: listu nezobrazoval nikdy, az u tych dalsich dole.
to si vygoogluj. začneš se bát telefonovat.
OMG!
nahodny generator slov ?
Ceratotherium simum - má neuvěřitelně jemnou kůži.
bobr!
nečekal, jsem, že se tu najde takhle rychle někdo perverznjší než jsem já
Azore, ale TW psal "bobr", ne "bobřice"
A ne jen na jednoho
Kdysi jako malé děcko mě v pražské ZOO posadili na nějakou dvěstěletou želvu (maminka se mnou přelezla plot). Někde mám i fotku.
Snad byla dostatečně vzácná
ona je stále vzácná. Pokud jim mezitím neuplavala, tak ji tam stále někde mají
nemam šajn, zcela jistě to bylo někde v ZOO, kde si člověk muže šáhnout na ledascos, měl jsem v ruce mládě žraloka, to je asi tak nej co si pamatuji.
Mě dnes v lese kouslo hovado, v tuhle dobu je to opravdu vzácnost
ja na netopyra.. ma uzasne sametovej kozisek :)
souhlas
Já si dnes šáhnul na komára. A hned na dvanáct kusů a na každýho hodně rychle. Ale to asi není vzácný zvíře, co?!
Sice jsem si na něj vysloveně nešáh, ale zato jsem sežral kus nosorožce bílýho.
Snad to nebyl ten, co jsem ho osahával!
Jestli to špatně klouzalo do krku, byl to jeho roh.
Pokud žral roh, tak to bylo záměrně. Prej je to afrodiziakum. Kdyby to nestavělo stany, tak by lidi takový hovadiny nežrali. Nebo tomu alespoň věří.
Na kozu,prvně na levou,pak na pravou a poté jsem je obě hnětl se zručností pekařského mistra
Vzpomněl jsem si na básničku z dětství...
V Ozvěnách z malých scén tvrdili, že to je Petrarcův sonet.
V hlavě mi ta básničká uvízla taky.
Jestli je to opravdu Petrarca netuším. Já to znám z představení Večer s bratry Justy někdy z druhé poloviny 80-tých let.
No to bude ono. Je to snad z Divadelní hry Večerní přípravka na ráno, nebo Vata (na LP Ozvěny malých scén jsou úryvky z obého). S Petrarcou to ve skutečnosti nebude mít nic společného, ale matně si pamatuji, že to nazvali "Petrarcův sen".
Ja na politikov nesaham ;)