s: no, já myslím... to nevím. š: tak přemejšlej s: no, když nevím, tak nemusím.
špatná samice to není, ale moje žena je lepší.
O mojí zaostalosti svědčí, že nevím ani jak vypadá. Fakt - nekecám. Četl jsem pouze její jméno, takže neposoudím, jestli je nebo není "krásná". A odmítám to i googlit... Nezajímá mě nějaká hopsanda, mám taky doma někoho, koho mám rád.
Tak googlit ani nemusíš, mě se taky tačvoudovou samičku nepodařilo vygooglit - ani vyhledat na svých oblibených severech typu wankspider, xvideos, eroprofile...
taky to jednou bude.
přijde mi dost disproporciální..
Xena 2? Kozy jsou jasně pod/vypolštářované - takže nic přírodního. Mám doma větší (přírodní).
jsou pravé
Já netvrdím že nejsou, jenže je má uměle "vyvalené", aby vypadaly větší než jsou ve skutečnosti.
škoda, že jsem už nevygooglil staré video marty z roku 1998, live Fortune se to jmenovalo - tankrát byla Marta ještě při těle, takže ty kozy byly fakt gigantické :D
Ona je Marta ženská?
Taky...
honzíku, honzíku, kdbych Tě tu neviděl roky o ní básnit, tak bych se i nechal nachytat ;)
Máš pravdu. Dokonce jsem kdysi sháněl kostým domácího zvířátka. Už si nevzpomínám, pro koho to bylo...
Si pamatuješ? Ano z číny jsem si nechal poslat kostým modrého psa a natočil jsem vcelku pěkné video jako pozvánku pro jednu dívku a neodpověděla :/ Bohužel už doménu nevydržuju, abych ukázal to video, ale někdo ho doma mám.
Máš recht, tvoje žena je lepší
Musím nahlásit chybu (nastává při pokusu o úpravu již odeslaného příspěvku). Nevím jestli logování funguje (a někdo to čte), admin to snad nepřehlídne.
Vďaka za nahlásenie chyby. Logy samozrejme sledujeme, ale takáto spätná väzba je lepšia. Opravené.
Není a 6 miliard jí ani nazná. Všude je spousta krásnějších žen, Marta už je dávno za zenitem.
Ale jo, je to krásná ženská, ale protože si stejně neštrejchnu, tak se mi víc líbí to, co je reálnější…
Nékrásněší na světě su já!
Po mně
Takže jste sourozenci?
Leda by ses oholil.
6 miliard lidí se nemejlí, Marta fakt není nejkrásnější
No potěš pánbu, to jsou témata. Ještě Dolly Buster a Chicholina a je tu parádní hanbinec. No nevím, jestli to jsou pro mně tady zajímavá témata...
Bude jen dobře, když pro témata tobě zajímavá založíš jejich debatu, pokud bys je tu rád viděl. :)
To bych si s dovolením nedovolil, jsem tu pouhá nula čerstvě registrovaná a moje problémy určitě nikoho nezajímají. Omlouvám se a raději můj příspěvek smažte.
Čerstvě registrovaní jsou tu všichni (je jedno, že byla registrace přenesena odjinud a nebo manuální). Možná by ses divil, že i k tvým tématům se najde dost debatujících na úrovni. A třeba to budou právě ti, kteří plamenně hovoří o poprsí té šťastně umírající paní.
Mejlí. Sorry.
vytanula mi scénka šimek- sobota:
s: no, já myslím... to nevím.
š: tak přemejšlej
s: no, když nevím, tak nemusím.
špatná samice to není, ale moje žena je lepší.
O mojí zaostalosti svědčí, že nevím ani jak vypadá. Fakt - nekecám. Četl jsem pouze její jméno, takže neposoudím, jestli je nebo není "krásná". A odmítám to i googlit... Nezajímá mě nějaká hopsanda, mám taky doma někoho, koho mám rád.
Tak googlit ani nemusíš, mě se taky tačvoudovou samičku nepodařilo vygooglit - ani vyhledat na svých oblibených severech typu wankspider, xvideos, eroprofile...
taky to jednou bude.
přijde mi dost disproporciální..
Xena 2? Kozy jsou jasně pod/vypolštářované - takže nic přírodního. Mám doma větší (přírodní).
jsou pravé
Já netvrdím že nejsou, jenže je má uměle "vyvalené", aby vypadaly větší než jsou ve skutečnosti.
škoda, že jsem už nevygooglil staré video marty z roku 1998, live Fortune se to jmenovalo - tankrát byla Marta ještě při těle, takže ty kozy byly fakt gigantické :D
Ona je Marta ženská?
Taky...
honzíku, honzíku, kdbych Tě tu neviděl roky o ní básnit, tak bych se i nechal nachytat ;)
Máš pravdu. Dokonce jsem kdysi sháněl kostým domácího zvířátka. Už si nevzpomínám, pro koho to bylo...
Si pamatuješ? Ano z číny jsem si nechal poslat kostým modrého psa a natočil jsem vcelku pěkné video jako pozvánku pro jednu dívku a neodpověděla :/ Bohužel už doménu nevydržuju, abych ukázal to video, ale někdo ho doma mám.
Máš recht, tvoje žena je lepší
Musím nahlásit chybu (nastává při pokusu o úpravu již odeslaného příspěvku).
Nevím jestli logování funguje (a někdo to čte), admin to snad nepřehlídne.
Vďaka za nahlásenie chyby. Logy samozrejme sledujeme, ale takáto spätná väzba je lepšia. Opravené.
Není a 6 miliard jí ani nazná. Všude je spousta krásnějších žen, Marta už je dávno za zenitem.
Ale jo, je to krásná ženská, ale protože si stejně neštrejchnu, tak se mi víc líbí to, co je reálnější…
Nékrásněší na světě su já!
Po mně
Takže jste sourozenci?
Leda by ses oholil.
6 miliard lidí se nemejlí, Marta fakt není nejkrásnější
No potěš pánbu, to jsou témata. Ještě Dolly Buster a Chicholina a je tu parádní hanbinec. No nevím, jestli to jsou pro mně tady zajímavá témata...
Bude jen dobře, když pro témata tobě zajímavá založíš jejich debatu, pokud bys je tu rád viděl. :)
To bych si s dovolením nedovolil, jsem tu pouhá nula čerstvě registrovaná a moje problémy určitě nikoho nezajímají. Omlouvám se a raději můj příspěvek smažte.
Čerstvě registrovaní jsou tu všichni (je jedno, že byla registrace přenesena odjinud a nebo manuální).
Možná by ses divil, že i k tvým tématům se najde dost debatujících na úrovni. A třeba to budou právě ti, kteří plamenně hovoří o poprsí té šťastně umírající paní.
http://www.super.cz/196159-vime-prvni-marta-jandova-porodila-dceri-dala-krasne-ceske-jmeno.html
A máš to AZORE..
http://fanda.nova.cz/clanek/zajimavosti/serialovy-sexy-souboj-zvolte-si-tu-nejvetsi-kocku-z-televize.html
vede si to :)