Jak se vám líbí nový engine?
Téma je jasné. Předem upozorňuji, že část novinek jsme si zatím ještě nechali pro sebe a na části se ještě pracuje.
Téma je jasné. Předem upozorňuji, že část novinek jsme si zatím ještě nechali pro sebe a na části se ještě pracuje.
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Neda sa mi zalozit tema...preto pisem aj sem, ndviem zalozit vlakno. Android 4.02, skusal som dolphin a ff. Vyzaduje zadat kategoriu, ale vyber neda...
dám vědět developerům.
edit: původní prohlížeč taky nefunguje? Protože já jej normálně používám a funguje (před chvílí otestováno, Android 4.2.1).
V prehliadačoch Dolphin 10.0.3 a Firefox 23.0 (Android 2.3.6) to funguje normálne. Nevidím žiaden dôvod, prečo by to nemalo fungovať v akomkoľvek prehliadači. Keďže chyba nie je na našej strane (to HTML "lepšie" napísať nejde), tak to opraviť nedokážeme.
Po troche experimentovania: nativny prehliadac to nerobi, dolphin sam o sebe tiez nie, ale Jet Pack dolphin uz ano; v opere ziaden problem, ff zacal padat sam od seba
Skusane na And 4.0.0.1
Chyba je teda zrejme na strane prijimaca, ale dakujem za odozvu...
já jsem našel problém v kombinaci pnet+adblock+vestavěný prohlížeč (nedrží se přihlášení v Poradně), ale to jde za Adblockem.
Už jsem psal i jinam, ale tady to bude vhodnější - mohly by být ty boční čáry u nových/posleních příspěvků v úvodním přehledu výraznější? Na mobilu nejsou vidět příznaky "nový" a "poslední" a tak se musím orientovat podle těch čar, bohužel jsou velmi špatně vidět.
Zobrazovanie príznakov "nový" a "posledný" bolo už opravené, farebné prúžky rozširovať neplánujeme.
to je ovšem škoda
Alespoň o pixel
Jde mi o ten přehled odpovědí na začátku diskuze, protože na mobilu se to opravdu blbě hledá.
Hlásím se jako třetí do party, kdo by to rozšíření proužků uvítal...
jestli seš třetí, tak jsem čtvrtý. Přes mobil mi to taky moc nevyhovuje, chtělo by to širší. Moc se netěším na nasazení enginu na poradnách..
Mám pocit, že ten nový engine je trošku náročnější. Na mobilu se mi to celý načítá asi o 30% dýl, než starej engine. Hlavně hodně dlouhý diskuze dají telefonu pokouřit.