Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Už jsem psal i jinam, ale tady to bude vhodnější - mohly by být ty boční čáry u nových/posleních pří…
Prasak 04.09.2013 14:34
Prasak
Zobrazovanie príznakov "nový" a "posledný" bolo už opravené, farebné prúžky rozširovať neplánujeme.
los 04.09.2013 17:58
los
Alespoň o pixel :-) Jde mi o ten přehled odpovědí na začátku diskuze, protože na mobilu se to opravd…
Prasak 04.09.2013 19:11
Prasak
Hlásím se jako třetí do party, kdo by to rozšíření proužků uvítal... :-(
Zdenál 07.09.2013 12:48
Zdenál
jestli seš třetí, tak jsem čtvrtý. Přes mobil mi to taky moc nevyhovuje, chtělo by to širší. Moc se… nový
Redsnake 07.09.2013 17:30
Redsnake
Mám pocit, že ten nový engine je trošku náročnější. Na mobilu se mi to celý načítá asi o 30% dýl, ne… poslední
Prasak 07.09.2013 20:28
Prasak

Už jsem psal i jinam, ale tady to bude vhodnější - mohly by být ty boční čáry u nových/posleních příspěvků v úvodním přehledu výraznější? Na mobilu nejsou vidět příznaky "nový" a "poslední" a tak se musím orientovat podle těch čar, bohužel jsou velmi špatně vidět.

Alespoň o pixel :-)
Jde mi o ten přehled odpovědí na začátku diskuze, protože na mobilu se to opravdu blbě hledá.

Mám pocit, že ten nový engine je trošku náročnější. Na mobilu se mi to celý načítá asi o 30% dýl, než starej engine. Hlavně hodně dlouhý diskuze dají telefonu pokouřit.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru