Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Hrátky s totalitarismem

A on nekoho prevadel? Ja to teda moc nesleduju, ale mam dojem, ze jsem cetla, ze je u sebe nechal prespat. To je taky prevadecstvi? Ja mela za to, ze prevadecstvi je pomoct nekomu nelegalne prekrocit statni hranice (= prevest ho pres ne, od toho prevadecstvi).

Precti si cejnuv odkaz primo na ten zakon a nesir tady bludy.

Nebo si precti tohle

http://business.center.cz/business/pravo/zakony/trestni_zakon/cast2h3.aspx

§ 171d Napomáhání k neoprávněnému pobytu na území republiky

Sorry, ale ses viditelne ze stejne staje, jako zabak a jim podobni. Nesnasim ritolezectvi a neco zacinam citit. Rika ti neco treba napomahani ke spachani trestneho cinu? Ja nevim, co sabatuhloprotekcnisynkosmrad delal, jestli je "jen" nechal prespat nebo si je vyzvedl v Madarsku. Je mne to u riti a mame tady i takovy, co si pro kozomrdy jezdili do Madarska a jeste se s tim chlubili. Byl to napriklad jeden z novinaru. Jmeno te nuly si nepamatuju. Takze pokud neveris, musis hledat v guglu. Kallach kabar.

Ciste teoreticky, nedalo by se to aplikovat i na tebe?

Ani teoreticky, ani prakticky. Na rozdil od zdejsich vitacu, geniu, nerdu a sociopatu, proste tech jedinych, kdo ma spravny nazor, sem davam odkazy na zdroje, at uz jsou to clanky nebo treba cisla, kolik kozomrdu prislo do EU, kolik je ze Syrie apod.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat