Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Máme rádi Rusáky

Ahoj každému soudruhovi,
poslední dobou(nejen) si všímám, jak se zastává až většina lidí Ruska, je jedno, čeho se to týká(jakákoliv narážka/výčitky na Rusko) a ať už je to na úkor USA, či ne, na tom ani zas tak nesejde.
Příjde řeč na Ukrajinu, Putina, cokoliv a diskutující tomu najednou rozumí víc, než kdokoliv jiný, tradičně USA je ten zloduch, který všem vymývá svým demokratickým diktátorstvím mozky a jen oněch "pár rozumných diskutujících" ví, jak to všechno je a že Putin je vlastně největší lidumil a Obama Osamův strejda atp. Jo a ještě jak vlastně Stalin byl taky hodnej hoch a v 2. světový vůbec neexistuje, že by Rusové nebyli hrdinové, kteří nikomu krom Němců nezkřivili chlup na zadku.

Přitom, ať už jsem se setkal s Rusy jakkoliv, vždy mi bylo z chování těch lidí na blití(oproti jiným národnostem víceméně bez vyjímky) je už jedno, jestli jsem nad nimi žasl na dovolené, nebo na sociálních sítích.. i v těch stupidních hrách jsou oni ti nejrozcapenější, nejnamyšlenější a nejdementnější. Neexistuje, že by se s vámi Rus bavil jinak než rusky(něco takového jsem zaslechl sice i o Francouzích, ale vážně nevím), myslí si, jak jsou nejlepší, přitom vážně jejich chování nemá obdoby.
Tak proč vůbec taková láska k nim?

//Zapomněl jsem dodat - takoví ti nejznámější podporovatelé Ruska jsou k tomu navíc očividně idioti https://www.facebook.com/stanislav.vaculik?fref=ts

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
nevím, jen si vždycky říkám, jak oni mohli vyhrát válku. ---- když už mluvíš o ruských serverech, ta…
kmochna 06.07.2015 15:19
kmochna
hodně vojáků a taky strategicky dobré území poslední
Ekmos 17.07.2015 21:26
Ekmos

nevím, jen si vždycky říkám, jak oni mohli vyhrát válku.
----
když už mluvíš o ruských serverech, tak se tam nahraje neuvěřitelně namakaná aplikace a sfx instalátor je tvrdě v raru od evžena v azbučtině, která to unicode umí. no ukládej si do otazníčků. :-p

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru