Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já to chtěl původně dát jako samostatnou zprávičku, ale ono by to tady pak vypadalo jako černá kroni… nový
Zarniwúp 01.01.2016 18:09
Zarniwúp
Thin Lizzy jsem měl vždycky rád. Ale ty motorový hlavy (a podobné heavy metalové uskupení) posloucha… nový
L-Core 02.01.2016 09:24
L-Core
Trash a dead :-D:-D:-D poslední
Vondrs 03.01.2016 03:25
Vondrs

Já to chtěl původně dát jako samostatnou zprávičku, ale ono by to tady pak vypadalo jako černá kronika. Takže to připojím sem.
4.1. 2016 to bude třicet let, co odešel frontman kapely Thin Lizzy Phil Lynott.
Pravděpodobně budete znát The boys are back in town (občas hrají studiovou verzi, to už je skoro popík, je to jediná poměrně hraná písnička od Thin Lizzy). Whiskey in the jar, nebo Jailbreak občas na Beatu také zazní.
Milovníky Garyho Moora (kurňa, ten už tu také není...) nepřekvapí, že třeba v Parisienne Walkways a Out in the fields zpívá a basuje Phil. On Gary po určitou dobu v Thin Lizzy hrál.
Já mám ale stejně nejradši tuhle skutečně živou verzi The Holy War. Kdybych ji znal v době, kdy jsem na basu hrál (znal jsem jen studiovky), byl by Phil jednoznačně můj vzor. Prostě mi z ní vstávají chlupy na rukou, je to nád-he-ra. :-)

Thin Lizzy jsem měl vždycky rád. Ale ty motorový hlavy (a podobné heavy metalové uskupení) poslouchat nemůžu. Na milost jsem vzal jen Dream Theater.

Jako úplně nejstrašnější se mi zdají zombie skřeti, provádějící trash a dead metal. Píšu úmyslně "provádění", protože "hraním" či "zpěvem" se tohle nazývat neodvažuji. Jasně, vím, že jiným se nemusí líbit třeba art rock.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru