Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Dál vaříme žábu

Ne, nebylo to osobní, já mám stejně Touchwooda zafixovaného spíš s Čáryfukem, než s žábou. Frankenstein byl taky vynálezce a ne to monstrum, ale říká se tak monstru. :-D

Mě na tom sejří ta argumentace prodaněním se ke světlým zítřkům - daně mají jít na podporu ekologické dopravy. Tedy - někde prachy seberou, aby s tím něco, aktuálně dobrého, podpořili. Aktuálně dobrého.
V sedmdesátých a osmdesátých letech německá vláda podporovala vývoj turbodieslů německými automobilkami (ropná krize v sedmdesátých letech) a teď jsou turbodiesly (a vůbec spalovací motory) to nejhorší. To byla tehdejší německá vláda blbější, než ta dnešní a nemohla vidět následky?
Kdyby ty přesuny peněz fungovaly tak, jak se deklaruje, tak už bysme se museli mít za ta desetiletí úplně pohádkově. Ale to ne, furt se bude něco předělávat, vylepšovat, měnit (čti: kejklovat s tím pomocí peněz sem a tam) nejspíš jen z toho důvodu, aby se s těma penězma kejklovalo.
Jak dopadnou například pole, na kterých se za pomocí státní (EU...) podpory imrvére pěstuje řepka? Budou se za pomocí státu a dalších investic zase dávat dohromady a pokurví se zase něco jiného a bude zase potřeba někde brát na další zachraňování a vylepšování.
A tak pořád dokola, perpétum móbile... :-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality