Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Cesky parlament prekvapivo schvalil rozumnu vec

To jsem cetl az ted - to sedlo. Tolik picovin na jednom miste se fakt jen tak nevidi. A nejlepsi je tohle:

Na uvod chcem povedat, ze ma trosku zaraza akym sposobom sa tu diskutuje. Kedze nie som terarista a mam iny nazor ako pani teraristi som okamzite oznaceny za kacira a pokusaju sa ma tu upalit. Otazka znie preco?

A ted se zamysli a vzpomen si, co tady i na poradne pisu uz nekolik let, ze se k BFU chovate jako hovada. Ti BFU, co chodi na poradnu, jsou treba doktori, veterinari nebo prodavaci, takze o PC nic nevi a vy se k nim chovate jako k povlu. Takze ve finale jsi jen opet zakusil polivcicku, kterou rozdavate na poradne - a kdyz se nekdo ozve a rekne, ze se chovate jako dementi, tak dostane ban. Ja jsem toho priklad.

Na tera na tebe byli jeste moc a moc hodni, oproti tomu, jak se k BFU chovate na poradne vy. Tam litaji sprosty slova, urazky, arogance, atd. Ty´s na tera nechytil vlastne nic z toho. Chovali si te tam jako "obecniho blba".

Nicmene se te trosku zastanu v kontroverzni veci, ktera se nebude libit cejnovi. Souhlasim s tim, ze zvire, ktery nelovi zivou korist bude po nekolika generacich min sikovny (ne, ze to nebude umet nebo to zapomene). Hadi se lovit neuci, ale lovem ruzne koristi zlepsuji svoje lovecke schopnosti (v terarku je jim to k hovnu). To je proste fakt, pokud se budem drzet evoluce. O tomto jsme casto diskutovali i s par rediteli zoo, kteri chovaji hady (ja je nechoval). Ale ten zbytek, cos tam placal byl fakt silenej ulet.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality